PlanH Werkt | Persoonlijke begeleiding | Doe mee met Social Friday in Uden op 1 oktober!
18132
post-template-default,single,single-post,postid-18132,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Doe mee met Social Friday in Uden op 1 oktober!

Doe mee met Social Friday in Uden op 1 oktober!

Heel veel jongeren in Nederland willen nieuwe mensen ontmoeten, maar weten niet goed hoe je dat aanpakt. 

Sociale boost
Door de coronamaatregelen hadden jongeren lange tijd veel minder sociaal contact. “Je ziet nu dat veel jongeren een duwtje in de rug nodig hebben om op sociaal vlak weer beter in hun vel te zitten”, aldus Jolanda van Gerwe. Ze is oprichter van Stichting Join us en organiseert Social Friday. “Dat broodnodige zetje, dat is precies wat Social Friday biedt aan jongeren tussen de 12 en 30 jaar: een gezellige avond met andere jongeren die óók dat duwtje in de rug nodig hebben.” Tijdens deze avond ontmoeten jongeren alleen maar gelijkgestemden die het ook fijn vinden nieuwe mensen te leren kennen. Op tientallen plekken in het hele land kunnen jongeren op vrijdagavond 1 oktober van 18.00- 22.00 uur anderen te ontmoeten tijdens een toffe Social Friday activiteit.

Social Friday in Uden
PlanH Werkt organiseert samen met Stichting Compass voor jongeren tussen de 12 en 30 jaar oud in Uden de Social Friday activiteit Game Night: kies uit allerlei gezelschapspellen die in groepsvorm of in duo’s gespeeld worden.
De avond start om 18.00 uur met een gezellige barbecue, waarbij rekening wordt gehouden met allerlei dieetwensen (halal, vega, vegan,etc). Om 19.30 uur begint de activiteit. De locatie is Loopkantstraat 17 in Uden. Schrijf je gauw in via Uden – Social Friday!

Organisatie
Social Friday vindt dit jaar voor de eerste keer plaats en is onderdeel van de Week Tegen Eenzaamheid. De avond wordt in opdracht van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport georganiseerd door Join Us, een stichting die zich inzet voor het verminderen van eenzaamheid bij jongeren. Samenwerkende partners voor Social Friday zijn Argan, Sociaal Werk Nederland, Young Impact, NJR, Mind Young en T-Mobile Nederland.

Yo