PlanH Werkt | Persoonlijke begeleiding | EVEN VOORSTELLEN – Amber van der Staak
17561
post-template-default,single,single-post,postid-17561,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

EVEN VOORSTELLEN – Amber van der Staak

EVEN VOORSTELLEN – Amber van der Staak

Ik ben Amber van der Staak, 26 jaar en ik woon samen met mijn vriend in het gezellige Nijmegen. Ik houd van koken, dansen, muziek, films, drankjes en gezelligheid met vrienden en familie. Waar ik niet altijd zin in heb, maar wat ik wel 3x in de week probeer te doen, is sporten. Momenteel ben ik aan het uitpluizen of ik wel lenig genoeg ben voor yoga, maar dit hoop ik binnenkort aan het lijstje van mijn hobby’s toe te kunnen voegen.

Verder heb ik 2 jaar geleden mijn master psychologie afgerond aan de Universiteit van Utrecht. Hoewel ik naar mijn gevoel nog vers van de opleiding af kom, heb ik al verschillende ervaring mogen opdoen. Zo heb ik op verschillende groepen gewerkt als begeleider/sociotherapeut voor Altrecht (grote GGZ Utrecht). Daarnaast heb ik zeer waardevolle ervaring opgedaan in het behandelen van angststoornissen en ik heb een werkervaringsplek gehad in de verslavingszorg (jongeren). Deze ervaring hoop ik goed in te kunnen zetten in mijn werk als trajectbegeleider/jobcoach. Mijn kracht ligt denk ik met name in het ondersteunen van mensen met angst.

Ik ga iedere dag met veel plezier naar mijn werk. Ik heb gezellige en warme collega’s en het contact met de deelnemers is ook erg leuk. Het contact onderling is erg gelijkwaardig. Personeel en deelnemers worden echt in hun kracht gezet en positief benaderd.

Heb je vragen voor mij of wil je gewoon een praatje komen maken, ik ben beschikbaar op maandag, woensdag en donderdag.
Tot ziens bij Planh Werkt & Gewoon Goed Uden.