PlanH Werkt | Persoonlijke begeleiding | Even Voorstellen – Arjen Zomers
18434
post-template-default,single,single-post,postid-18434,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Even Voorstellen – Arjen Zomers

Even Voorstellen – Arjen Zomers

Hoi, Ik ben Arjen Zomers geboren in 1970 en ben activiteitenbegeleider.
Ik ben bij Gewoon Goed Uden, PlanH Werkt gaan werken omdat de visie erg aansluit met waar ik in geloof.

Verder heb ik veel verschillende hobby’s zoals; 3D Printen, computeren / gamen, muziek maken in mijn band Red Velvet Deception, klussen, motor rijden. Ik heb 2 kinderen Robert en Sjoerd en ben getrouwd met Saskia. Ook ben ik vrijwilliger bij de voetbalclub UDI’19 als EHBO-er, trainer jeugdteam en zit ik in de commissie Sportiviteit en Respect. Dus ik ben ook vaak bij UDI’19 te vinden.

Mijn werkdagen zijn maandag t/m vrijdag.
Kom gezellig langs bij Gewoon Goed Uden & drink een kop koffie in het Gewoon Café.

Groeten Arjen.