PlanH Werkt | Persoonlijke begeleiding | Even Voorstellen – Davy Vriens
18337
post-template-default,single,single-post,postid-18337,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Even Voorstellen – Davy Vriens

Even Voorstellen – Davy Vriens

Heey hallo, Davy Vriens is de naam en ben 32 jaar.
Samen met mijn twee katten (Freckles en Toulouse) en twee cavia’s (Hildi en Heidrun) woon ik Waalwijk. Voor mijn opleiding tot ervaringsdeskundige loop ik sinds 28 maart stage bij Gewoon Herstel / Plan H Werkt. Deze stage is een onderdeel van mijn opleiding Howie the Harp. Tijdens mijn stage ga ik me bezighouden met het opzetten van Ervaringsdeskundigheid binnen Gewoon Herstel. Daarnaast ga ik kijken of de crisiskaart en hulpkaart een goede tool kan zijn voor PlanH Werkt en Gewoon Herstel.

In mijn vrije tijd houd ik me bezig met sporten, creatieve dingen zoals fotografie en fotobewerking en game ik zo nu en dan nog wat. Daarnaast vind ik het leuk om mijn tijd door te brengen met vrienden. Dan speel ik graag een spelletje en houd ik van goede gesprekken. Mocht je me ooit ergens zien lopen op straat en merken dat ik je niet hoor, kan dat kloppen. Ik ben namelijk een enorm grote muziekliefhebber en muziek helpt mij met het regulieren van prikkels.

Als je mij vraagt wat precies een ervaringsdeskundige is, dan vind ik dat nog lastig om precies antwoord op te geven. Wat voor mij het vak ervaringsdeskundige precies inhoud, ben ik nog aan het onderzoeken. Maar dat zie ik als een mooi avontuur om tijdens mijn stage te gaan ondervinden. Gelukkig ben ik iemand die graag een avontuur aangaat, dus kijk ik ook erg uit naar dit avontuur. Mocht je over een tijdje eens willen weten, hoe ik dan tegen het vak ervaringsdeskundige aan kijk? Vraag het mij dan gerust, want hierdoor ga ik met mijn bewustzijn kijken naar het vak en daarmee mijn ontwikkeling als ervaringsdeskundige. Ik kijk dan ook erg uit naar mijn tijd hier bij PlanH Werkt en Gewoon Herstel.

Davy is op maandag, woensdag & vrijdag aanwezig bij Gewoon Herstel.
Je bent  van harte welkom om kennis te maken met Davy.