PlanH Werkt | Persoonlijke begeleiding | Even Voorstellen – Eelke Cornelissen
18473
post-template-default,single,single-post,postid-18473,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Even Voorstellen – Eelke Cornelissen

Even Voorstellen – Eelke Cornelissen

Hoi allemaal, mijn naam is Eelke Cornelissen en sinds kort ben ik werkzaam als trajectbegeleider bij PlanH Werkt. Ik ben 39 jaar en ik woon in Haps.
In dit gezellige, kleine dorpje woon ik samen met mijn vriend en onze 3 kinderen.
Buiten lekker actief bezig zijn, is iets waar ik energie van krijg! Tennissen, hardlopen, bootcamp of gewoon een lekkere wandeling in de bossen.
Buiten het sporten om, hou ik zeker ook van gezelligheid. Een terrasje, lekker uiteten, vakanties, een feestje of gewoon gezellig samenzijn met vrienden/familie.

Vanaf het eerste moment dat ik in contact ben gekomen met PlanH Werkt, ervaar ik  een gemoedelijke sfeer. Persoonlijke aandacht staat centraal! Ik vind het mooi om te zien, dat iedereen hier zichzelf mag zijn en op zijn/haar manier kan meedoen. Samen met de deelnemers op zoek naar de kwaliteiten en talenten, om vanuit hier weer stapjes te maken. Ik ben blij dat ik als trajectbegeleider onderdeel mag zijn van deze fijne, kleinschalige organisatie.

Hopelijk kom ik je snel een keertje tegen!

Mijn werkdagen zijn dinsdag en donderdag van 08.30-17.00 en de woensdag- en vrijdagochtend van 08.30-12.30.

Ik ben te bereiken via e-mail: e.cornelissen@planhwerkt.nl