PlanH Werkt | Persoonlijke begeleiding | EVEN VOORSTELLEN – Elke de Bruijn
17648
post-template-default,single,single-post,postid-17648,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

EVEN VOORSTELLEN – Elke de Bruijn

EVEN VOORSTELLEN – Elke de Bruijn

Per 1 december is Elke de Bruijn als trajectbegeleider aan de slag gegaan bij Planh Werkt.
In dit nieuwsbericht zal Elke zich EVEN VOORSTELLEN!

Hallo, mijn naam is Elke de Bruijn, 29 jaar en ik woon in Uden. In mijn vrije tijd tennis ik graag. Daarnaast onderneem ik veel leuke dingen met vriendinnen, zoals festivals bezoeken. Ook reis ik graag, het liefst met de backpack.

Voordat ik bij PlanH Werkt ben komen werken, heb ik ervaring als jobcoach/loopbaanbegeleidster. Met veel plezier heb ik mensen begeleid in het werkfit maken, zoeken naar werk/opleiding en coachen om het werk te behouden. Mijn ervaring met doelgroepen is zeer breed. Ik heb zowel ervaring met mensen met psychische/verstandelijke en fysieke problemen.

In mijn werk als jobcoach heb ik gezien dat het (werk)fit worden vaak meer begeleiding vraagt dan ik als jobcoach kon bieden. PlanH Werkt geeft, vooral samen met Gewoon Goed, de mogelijkheid om mensen heel laagdrempelig te laten participeren. De georganiseerde activiteiten zoals het sporten, wandelen en het koken met Tante Lali zijn goede en leuke initiatieven die mensen helpen uit huis te komen en meer maatschappelijk betrokken te worden.

Bij PlanH Werkt zal ik zowel WMO begeleiding als jobcoaching gaan doen en juist deze combinatie vind ik erg leuk. Mijn werkwijze is rustig, luisterend en ik probeer mensen zo zelfredzaam mogelijk te maken.

Mijn werkdagen zijn dinsdag t/m vrijdag.
Ik zie je graag bij PlanH Werkt & Gewoon Goed.