PlanH Werkt | Persoonlijke begeleiding | Even voorstellen – Fenna van Bergen
18122
post-template-default,single,single-post,postid-18122,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Even voorstellen – Fenna van Bergen

Even voorstellen – Fenna van Bergen

Mijn naam is Fenna van Bergen en ik hou het graag overzichtelijk. Toen ik tijdens mijn studie Rechten mijn keuzevakken moest bepalen, had ik het volgende bedacht: je werkt (Arbeidsrecht) of je werkt niet (Sociaal Zekerheidsrecht) en je koopt hoe dan ook dingen (Consumentenrecht).

Na mijn studie heb ik met veel plezier gewerkt in diverse functies op het gebied van het Ruimtelijke Domein. Je wil immers ook ergens wonen en dan nog ‘t liefst in een mooie omgeving…
Tot zo ver is mijn curriculum vitae geschiedenis. Vanwege familieomstandigheden heb ik op eigen verzoek ontslag genomen en ben daarna jarenlang mantelzorger geweest.

Door de zorgtaken voor mijn vader ben ik als vanzelf het Sociale Domein ingerold. Ik vind het namelijk belangrijk dat iedereen volwaardig aan onze samenleving kan (blijven) meedoen en dat degenen, die het nodig hebben, onze ondersteuning verdienen. En ik wil er toe doen: helpen als mensen vastlopen of verdwalen én meedenken om het verschil te maken. Vandaar dat ik mij afgelopen jaren als vrijwilliger heb ingezet voor de Wmo-Raad Veghel, Het PieterBrueghelHuis en de Adviesraad Sociaal Domein Meierijstad. Op dit moment beheer ik de afdelingswebsite en Facebook-pagina van Alzheimer Nederland, afdeling Noordoost-Brabant.

In mei 2021 ben ik als copywriter bij PlanH Werkt aan de slag gegaan. Als copywriter schrijf ik teksten voor verschillende doelgroepen. Dit kan een informatief artikel zijn, een succesverhaal van een deelnemer, een bericht op Facebook of een inspirerende LinkedIn post. En natuurlijk persberichten, enquêtes en nieuwsbrieven…

Kortom: wie schrijft, die blijft!