PlanH Werkt | Persoonlijke begeleiding | Even voorstellen – Eva van Dijk
18145
post-template-default,single,single-post,postid-18145,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Even voorstellen – Eva van Dijk

Even voorstellen – Eva van Dijk

Hallo, ik ben Eva van Dijk, ik ben 28 jaar oud. Ik ben vanaf 1 augustus werkzaam als trajectbegeleider binnen PlanH Werkt. Ik houd mij voornamelijk bezig met begeleiden van Wmo- en werktrajecten. Ik heb het erg naar mijn zin bij PlanH Werkt! Iedereen mag hier zijn wie hij of zij is en dat is mooi om te zien. Dit zorgt voor een prettige sfeer voor iedereen.

Mijn vrije tijd breng ik graag door met vrienden en familie. Leuke dingen ondernemen en genieten van het leven passen dan ook echt bij mij. Daarnaast vind ik het ook erg fijn om af en toe een serie te kijken. Ik ben ook altijd in voor een spelletje.
Ik sport graag in teamverband en ben dan niet alleen fanatiek, maar kan ook erg genieten van de gezelligheid, die het teamsporten met zich meebrengt.
Het reizen naar landen is ook een grote hobby van mij. Ik kan enorm genieten van de natuur, andere culturen en proeven van het eten.

Het werken bij PlanH Werkt en Gewoon Goed Uden met de deelnemers vind ik ontzettend leuk, omdat elke situatie anders is en deze uitdaging ga ik dan ook graag aan. Daarnaast geeft het helpen van mensen mij veel voldoening.

PlanH Werkt is net gestart met de proeftuin Gewoon Herstel, een mooi initiatief hoe deelnemers met verschillende activiteiten actief aan de slag gaan met hun eigen herstelproces. Het lijkt mij mooi om hier in te toekomst een bijdrage aan te kunnen leveren en deelnemers hierin te kunnen ondersteunen.

Ik ben werkzaam op maandag t/m donderdag en te bereiken via e-mail: e.v.dijk@planhwerkt.nl