PlanH Werkt | Persoonlijke begeleiding | Even voorstellen – Jelle van der Burgt
18164
post-template-default,single,single-post,postid-18164,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Even voorstellen – Jelle van der Burgt

Even voorstellen – Jelle van der Burgt

Mijn naam is Jelle van der Burgt en ik ben 22 jaar oud. Momenteel ben ik bezig met mijn laatste jaar van de opleiding Sociaal Werk aan het Koning Willem 1 college in Den Bosch. Hierbij heb ik gekozen voor de richting Maatschappelijke dienstverlening.
Wat het stagelopen bij Planh Werkt & Gewoon Goed Uden uitdagend maakt, is dat iedere situatie anders is. Je zult mij zien op maandag en dinsdag, 16 uur per week, voor een periode van 10 maanden. Ik ben werkzaam als begeleider op de dagbesteding bij Gewoon Goed Uden en ben dinsdagochtend aanwezig bij het Personal Fit Program.
Ik kijk ernaar uit om iedereen beter te leren kennen!
Tot snel, groet Jelle