PlanH Werkt | Persoonlijke begeleiding | EVEN VOORSTELLEN – Jeroen Zörner
17966
post-template-default,single,single-post,postid-17966,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

EVEN VOORSTELLEN – Jeroen Zörner

EVEN VOORSTELLEN – Jeroen Zörner

Ik ben Jeroen Zörner en sinds juli 2020 in dienst bij PlanH werkt & Gewoon Goed Uden. Ik ben begonnen in de facilitaire dienstverlening en in oktober ben ik als trajectbegeleider in opleiding aan de slag gegaan. Waar een wil is is een weg, dat is mij in dit bijzondere jaar wel duidelijk geworden!

Mijn vrije tijd breng ik graag door in de natuur, door bijvoorbeeld lekker te wandelen in het bos met mijn vriendin en haar hondje. Muziek is een grote passie van mij, nieuwe bandjes ontdekken (nu vooral online, haha), gitaarspelen en plaatjes draaien.

In oktober ben ik begonnen met de opleiding Persoonlijk Begeleider Specifieke doelgroepen bij het LOI. Sinds een jaar ben ik ook vrijwilliger bij Humanitas afdeling jeugdsupport waar ik als buddy een jongen begeleid.

Het mooie van mijn werk bij PlanH Werkt & Gewoon Goed Uden is, dat het mij geen enige moeite kost om met mensen in contact te staan en ik er ongelooflijk veel energie uit haal. Voor mij betekent dit dat ik mijn hart mag en kan volgen en hierdoor op en hartverwarmende plek terecht ben gekomen.

Ik ben werkzaam op dinsdag t/m vrijdag.
Tot ziens bij PlanH Werkt & Gewoon Goed Uden.