PlanH Werkt | Persoonlijke begeleiding | Even Voorstellen – Lieske Hellings
18438
post-template-default,single,single-post,postid-18438,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Even Voorstellen – Lieske Hellings

Even Voorstellen – Lieske Hellings

Hoi Hoi!

Mijn naam is Lieske Hellings en sinds 1 augustus mag ik deel uit maken van de mooie organisatie PlanH Werkt, Gewoon Goed Uden & Gewoon Herstel. Ik ben erg warm ontvangen door collega’s en deelnemers. De sfeer bij PlanH is heel prettig waardoor ik me vanaf het eerste moment op mijn plek voelde. Iedereen mag zijn wie hij/zij is met zijn eigen verhaal en verleden. Dat spreekt mij ook erg aan in dit werk. Er wordt echt gekeken naar de kracht van mensen en hoe we die kunnen vergroten. Dat is ook waar ik me als trajectbegeleider voor in wil gaan zetten. Samen kijken naar de mogelijkheden en kansen en dus vooral focussen op wat wél kan en welke kwaliteiten ieder mens bezit.

Zoals ik al had gezegd ben ik Lieske. Ik ben in 1993 geboren in een liefdevol gezin met 2 ouders die veel van elkaar houden en een oudere broer en jonger zusje. Vanuit huis heb ik meegekregen dat het belangrijk is om voor elkaar klaar te staan en eerlijk te zijn.  Ik woon nu al een tijd samen met mijn vriend en onze dwerg papagaai waar ik heel blij van word. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen, spelen we spelletjes, lees ik tijdschriften en drink ik graag thee. Het werk wat er op de assemblage wordt gedaan voor TwistTea vind ik dan ook erg leuk! Daarnaast ben ik vrijwilliger bij Scouting Schijndel. Ik geef leiding aan een groep (Welpen) meiden tussen de 7 en 10 jaar. Ik doe dit met erg veel plezier.

Samen met de mensen om me heen geniet ik van de kleine dingen in het leven. Lekker koken, kijken naar de dieren in de tuin, samen iets drinken in de zon of met kaarsjes op de bank. Het liefst met goede gesprekken of slappe klets.

Mijn werkdagen zijn maandag t/m donderdag.
Mijn mailadres is: l.hellings@planhwerkt.nl

Ik kom graag in contact met je! Dan drinken we samen een kopje thee of koffie.