PlanH Werkt | Persoonlijke begeleiding | Even voorstellen – Louke Anthonissen
18453
post-template-default,single,single-post,postid-18453,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Even voorstellen – Louke Anthonissen

Even voorstellen – Louke Anthonissen

Hallo! Mijn naam is Louke Anthonissen, voor velen van jullie zal ik een bekend gezicht zijn, omdat ik al een tijd bekend ben binnen PlanH Werkt. Voor mijn opleiding Social Work heb ik een jaar stage mogen lopen bij PlanH en daarna mijn afstudeerproject uitgevoerd in een periode van een half jaar. Inmiddels kan ik zeggen dat ik ben afgestudeerd en vanaf 6 september werkzaam ben als trajectbegeleider!
Ik richt me voornamelijk op de WMO-trajecten en zal het Personal Fit Program gaan coördineren.

Ik heb ervoor gekozen om mijn carrière te starten bij PlanH Werkt omdat het een plek is waar ik me prettig voel om te floreren als beginnend professional. Dit komt onder andere door de fijne sfeer die er hangt. Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, hier word je geaccepteerd en krijg je het gevoel dat je er mag zijn. Een ideaal klimaat voor deelnemers, maar ook voor het team biedt de positieve werksfeer een goede samenwerking en motivatie, waardoor we allemaal graag een stapje extra zetten voor onze deelnemers.

PlanH Werkt heeft al flink wat stappen gemaakt met het ontwikkelen en invoeren van herstelgericht werken, waar mijn afstudeerproject ook om draaide. Het werken vanuit deze visie sluit haarfijn aan op wat ik belangrijk vind als trajectbegeleider in de begeleiding. De mens staat centraal, de krachten worden optimaal benut en de regie wordt zoveel mogelijk bij de deelnemer neergelegd, waarbij de begeleiding erop gericht is om mensen te helpen zoveel mogelijk zichzelf te helpen. Het eigen leven wordt opnieuw vormgeven waarbij de opgedane ervaringen verwerkt en geïntegreerd zijn.

In mijn vrije tijd sta ik graag in de keuken, te experimenteren met allerlei recepten, waarbij ik de uitdaging opzoek. Het geeft mij plezier en ik laat de ander graag genieten van het resultaat. Naast koken ben ik een aantal keer per week te vinden in de sportschool, waar ik deelneem aan diverse groepslessen en doe ik graag wat leuks met vriendinnen en vriend.

Ik ben werkzaam op dinsdag t/m vrijdag.
Ik kom graag met je in gesprek, tot dan!