PlanH Werkt | Persoonlijke begeleiding | EVEN VOORSTELLEN – Louke Anthonissen
17906
post-template-default,single,single-post,postid-17906,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

EVEN VOORSTELLEN – Louke Anthonissen

EVEN VOORSTELLEN – Louke Anthonissen

EVEN VOORSTELLEN
Hallo, mijn naam is Louke Anthonissen en ik ben 21 jaar oud. Momenteel ben ik bezig met mijn derde studiejaar van de hbo-opleiding Social Work aan de Avans Hogeschool in ’s-Hertogenbosch. Hierbij heb ik gekozen voor de richting zorg. Ik ben erg blij dat ik mijn derdejaars stage mag uitvoeren bij PlanH Werkt! Je zult mij zien op maandag t/m donderdag, ik ben er 32 uur in de week voor een periode van 10 maanden.

Voordat ik begon aan deze opleiding heb ik de mbo-opleiding maatschappelijke zorg succesvol afgerond. Tijdens deze opleiding heb ik veel ervaring op kunnen doen met verschillende doelgroepen, maar de doelgroep van PlanH Werkt is nieuw voor mij. Ik wil graag nieuwe uitdagingen aangaan, waardoor ik erg gemotiveerd ben om nieuwe ervaringen op te doen bij PlanH. Uiteindelijk wil ik graag ambulant begeleider worden. Mijn leerdoel is om de problematieken te leren kennen en hoe je hiermee omgaat. Daarnaast hoop ik inzicht te krijgen in hoe ik de deelnemers kan motiveren, stimuleren en activeren zodat de zelfredzaamheid wordt vergroot. Ik heb er vertrouwen in dat dit gaat lukken bij PlanH Werkt!