PlanH Werkt | Persoonlijke begeleiding | EVEN VOORSTELLEN – Maartje Direks
17540
post-template-default,single,single-post,postid-17540,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

EVEN VOORSTELLEN – Maartje Direks

EVEN VOORSTELLEN – Maartje Direks

EVEN VOORSTELLEN

Ik ben Maartje Direks, woonachtig in Uden. Ik woon samen met mijn vriend en ik ben de trotse mama van een zoon.

Per 1 juni 2018 ben ik vier ochtenden in de week als facilitair medewerkster aan het werk bij Planh Werkt & Gewoon Goed Uden. Met veel plezier zorg ik ervoor dat het pand schoon is en alles er perfect uitziet. Ik ben zeer secuur en heb oog voor detail. Ik zorg ervoor dat collega’s een schone, frisse werkomgeving hebben!

Voorheen heb ik bij andere werkgevers ook als facilitair medewerkster gewerkt. Het werken bij Gewoon goed Uden & PlanH Werkt is heel anders. Er hangt een gemoedelijke, fijne werksfeer en het contact met collega’s onderling is top. Ik maak dan ook graag een praatje met collega’s, deelnemers en vrijwilligers.

Je vindt me in het participatiecentrum Gewoon Goed Uden op dinsdag – woensdag – donderdag – vrijdag.
Kom langs, bekijk ons prachtige pand, de werkplaats en winkel en drink een kop koffie/thee in het Gewoon Café!