PlanH Werkt | Persoonlijke begeleiding | EVEN VOORSTELLEN – Marcel van der Bolt
17812
post-template-default,single,single-post,postid-17812,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

EVEN VOORSTELLEN – Marcel van der Bolt

EVEN VOORSTELLEN – Marcel van der Bolt

Hallo! Mijn naam is Marcel, 42 jaar en ik woon met mijn vrouw Riënne en onze twee kinderen in Zeeland. Mijn vrije tijd breng ik het liefst door met mijn gezin. We trekken er graag op uit voor een fijne boswandeling. Ik houd van muziek, koken, tuinieren, ben creatief en lees graag een goed boek over de existentiële vragen van het leven.

Toen ik de vacature van PlanH Werkt voor trajectbegeleider zag, wist ik het meteen, dit is wat ik wil: “Jouw kans om het beste uit jezelf en anderen te halen”. Vanuit mijn eigen levenservaring zie ik dat er in onze maatschappij een grote behoefte is aan begeleiding. Het is niet altijd vanzelfsprekend dat iedereen uit zichzelf de weg vindt in onze ingewikkelde samenleving. Er wordt nogal wat van je verwacht.

Begin dit jaar heb ik de opleiding HBO theologie afgerond en sinds 2015 werk ik als vrijwilliger voor een kerk in Uden. Daardoor ben ik steeds meer gaan ontdekken dat ik niets liever doe dan anderen op weg helpen. De afgelopen jaren heb ik in mijn vrije tijd veel mensen bijgestaan in allerlei hulpvragen. PlanH met het bijbehorende participatiecentrum Gewoon Goed Uden, geeft mij de ruimte om hiervan mijn werk te maken.

Iedereen is uniek en daarom heeft iedereen iets te bieden aan deze wereld. Als trajectbegeleider bij PlanH hoop ik een gids te kunnen zijn voor diegenen die moeite hebben om het beste uit zichzelf te halen. Als ervaringsdeskundige heb ik een groot inlevingsvermogen en kan ik gemakkelijk naast de mensen gaan staan. Anderzijds heb ik ook de capaciteit om kritisch te zijn wanneer dat nodig is.

PlanH en Gewoon Goed zijn twee prachtige initiatieven met een grote diversiteit aan mogelijkheden om mensen te begeleiden. Vanaf dag één heb ik me er thuis gevoeld en dat zie ik ook bij vele anderen die er komen en werken. Wat mij in het bijzonder aanspreekt, is de extra mijl die PlanH wil gaan in begeleiding. Het is een uitdaging om hier creatief mee om te gaan.

Ik zie uit naar een mooie tijd bij PlanH Werkt en Gewoon Goed.