PlanH Werkt | Persoonlijke begeleiding | EVEN VOORSTELLEN – Marieken Arts
17604
post-template-default,single,single-post,postid-17604,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

EVEN VOORSTELLEN – Marieken Arts

EVEN VOORSTELLEN – Marieken Arts

Ik ben Marieken Arts, 45 jaar oud en woon in Uden.
Ik ben getrouwd met Erwin en wij hebben 2 zoons, Nick 19 jaar en Daan 17 jaar oud. Daarnaast hebben wij 2 honden, een Amerikaans Bulldog genaamd Diesel en een Boerenfox genaamd Biko.
Mijn hobby’s zijn vanzelfsprekend onze 2 honden. Daarnaast ben ik ook erg graag aan het knutselen en dat kan met van alles zijn: houtbewerking, handwerken, schilderen en nog veel meer.
De meeste ideeën haal ik van het internet af of zie ik in de winkel en probeer deze dan op mijn eigen manier te maken.

Vanaf 1 juli ben ik werkzaam bij PlanH Werkt als administratief medewerker. Hiervoor heb ik 24 jaar gewerkt in de ouderenzorg als verzorgende, roosterplanner, ondersteuner manager en ergo-coach.
Tijdens mijn loopbaan in de zorg heb ik een aantal jaren geleden de opleiding administratief medewerker gedaan via het ROC en ben ik in 2016 ook geslaagd voor de verkorte opleiding tot zorgmanager.
Door deze opleidingen was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin ik meer met administratief werk bezig kan zijn en dit heb ik nu bij Planh Werktgevonden. Hier ben ik dan ook super blij mee en ik ga dan ook elke dag met plezier naar het werk.

Tot ziens bij Planh Werkt en Gewoon Goed Uden!
Ik ben op ma-di-wo-vrij in de ochtend aanwezig en op donderdag de hele dag.