PlanH Werkt | Persoonlijke begeleiding | Even voorstellen – Marjolijn Smits
18450
post-template-default,single,single-post,postid-18450,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Even voorstellen – Marjolijn Smits

Even voorstellen – Marjolijn Smits

Hoi, wat leuk dat je dit leest. Ik ben Marjolijn Smits, ik ben 38 jaar oud. In september ben ik gestart met mijn stage bij PlanH Werkt binnen het herstel initiatief Gewoon Herstel. Hier is er ruimte voor deelnemers om te ontdekken wat er allemaal wรจl kan en vooral te kijken naar wat wil ik zelf nou echt? Ervan uitgaande dat ieder mens tot zijn recht komt als hij in zijn eigen kracht komt te staan, wat de geschiedenis ook is.

Ik zit nu in het tweede en laatste jaar van de opleiding Ervaringsdeskundigheid in Zorg en Welzijn aan de HAN in Nijmegen. Zelf heb ik ontwrichtende ervaringen meegemaakt maar ook ervaringen met het proces van herstel en acceptatie, het terugvinden van mijn eigen kracht. Ik ben nieuwsgierig naar het verhaal van de ander en vind het mooi om hierbij aan te mogen sluiten.

Ik woon in Veghel met mijn vier lieve kinderen en 2 katten, Charlie en Coco.
Ik breng mijn tijd graag door in de natuur. De natuur is voor mij een neutrale plek, zonder oordeel, het is er voor iedereen. Ik wandel graag, liefst op blote voeten en zwem graag in natuurwater. Ook in mijn eigen tuin ben ik vaak te vinden.

Andere dingen die ik fijn vind om te doen zijn tekenen, lezen, yoga, hardlopen, kamperen en nieuwe vega gerechtjes uitproberen. Ik hou van eropuit gaan, nieuwe plekken ontdekken, maar het allerliefst ben ik in mijn eigen thuishaventje, kaarsjes aan en gewoon Zijn. Heel belangrijk vind ik humor en creativiteit, het speels houden van het leven.

Ik heb erg veel zin in mij stage bij PlanH Werkt en ben binnen het team super hartelijk ontvangen.
Ik hoop er veel te leren en nieuwe mensen te gaan ontmoeten dus heel graag tot ziens!

Lieve groetjes, Marjolijn

Marjolijn is aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.