PlanH Werkt | Persoonlijke begeleiding | Even voorstellen – Melinda Zukaj
18215
post-template-default,single,single-post,postid-18215,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Even voorstellen – Melinda Zukaj

Even voorstellen – Melinda Zukaj

Hallo, mijn naam is Melinda Zukaj en ik ben 20 jaar oud.

Momenteel ben ik bezig met mijn derde studiejaar van de opleiding Sociaal Werk aan het Koning Willem 1 college in  Den Bosch. Hierbij heb ik gekozen voor de richting sociaal maatschappelijke dienstverlening. Ik ben erg blij dat ik mijn derdejaars stage mag uitvoeren bij PlanH Werkt! Je zult mij zien op maandag en donderdag, ik ben er 16 uur in de week voor een periode van 10 maanden. Wat het voor mij zo leuk maakt om stage te lopen bij planH werkt en Gewoon Goed Uden is dat elke dag er anders uitziet. Ook werk je in een heel gezellig team van zorgprofessionals. Ik ben werkzaam als begeleider op de dagbesteding bij Gewoon Goed Uden.

Ik heb zin om iedereen beter te leren kennen!

Tot ziens, Melinda