PlanH Werkt | Persoonlijke begeleiding | EVEN VOORSTELLEN – Mijntje van den Brand
17909
post-template-default,single,single-post,postid-17909,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

EVEN VOORSTELLEN – Mijntje van den Brand

EVEN VOORSTELLEN – Mijntje van den Brand

Hallo allemaal, mijn naam is Mijntje van den Brand, ik ben 19 jaar oud. Ik volg de opleiding maatschappelijke zorg aan het Koning Willem 1 college in Den Bosch, in het 3e leerjaar. Dit schooljaar kom ik stage lopen bij PlanH Werkt & Gewoon Goed Uden van maandag tot en met woensdag. De doelgroep is helemaal nieuw voor mij, wat mij heel nieuwsgierig maakt. Mijn leerdoel van dit schooljaar is dus vooral het leren kennen van de doelgroep, met de problematieken die daarbij komen kijken. Ook hoop ik er achter te komen of ambulant begeleider is wat ik leuk vind. Ik geloof er in dat dit gaat lukken bij PlanH Werkt!

Ik heb er zin in om iedereen te leren kennen!