PlanH Werkt | Persoonlijke begeleiding | EVEN VOORSTELLEN – Natasja Driessen
17901
post-template-default,single,single-post,postid-17901,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

EVEN VOORSTELLEN – Natasja Driessen

EVEN VOORSTELLEN – Natasja Driessen

EVEN VOORSTELLEN
Mijn naam is Natasja Driessen en sinds deze week (per 1 september) ben ik werkzaam bij PlanH Werkt als trajectbegeleider. Mijn vrije tijd breng ik het liefst door met familie en vrienden. Verder houd ik van sporten, koken en muziek.

In 2019 ben ik afgestudeerd Sociaal Pedagogisch Hulpverlener en afgelopen twee jaar heb ik gewerkt bij RIBW Brabant als leerwerkcoach. Daarnaast doe ik zo’n zes jaar vrijwilligerswerk bij stichting Zorgwiel, de Blitz, waarbij ik maatje ben van één van de twaalf bewoners. Ik weet al jaren dat ik het liefst werk met mensen, omdat ik daar echt blij van word! Toen ik de vacature van PlanH Werkt zag was ik direct enthousiast. Via via heb ik positieve verhalen gehoord en de afwisseling in de functie spreekt mij enorm aan. Ik ben dan ook erg blij dat ik hier aan de slag kan!

Mijn werkdagen zijn dinsdag t/m vrijdag.
Tot ziens bij PlanH Werkt & Gewoon Goed Uden.