PlanH Werkt | Persoonlijke begeleiding | Even voorstellen – Nina Vloet
18301
post-template-default,single,single-post,postid-18301,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Even voorstellen – Nina Vloet

Even voorstellen – Nina Vloet

Wij hebben versterking gekregen binnen het team bij Gewoon Goed Uden, in januari is Nina Vloet als assistent activiteitenbegeleidster aan de slag gegaan. Samen met Marianne zal Nina zorg dragen voor de begeleiding van deelnemers in dagbesteding en het wisselende aanbod van activiteiten.
Wij zijn enorm trots op het doorzettingsvermogen van onze collega Nina. Vanuit een indicatie WMO dagbesteding, Gemeente Uden, is Nina doorgestroomd naar een beschutte werkplek. Deze beschutte werkplek is gerealiseerd in samenwerking met UWV. We zien in een Nina een gedreven, jonge vrouw die met enorm veel plezier haar werk doet bij PlanH Werkt & Gewoon Goed Uden. Voor deelnemers is ze een vertrouwd gezicht, ze staat iedereen met veel plezier en geduld te woord. Voor collega’s staat zij altijd klaar en biedt een helpende hand daar waar nodig. Nina krijgt begeleiding van Hanneke Vogels. Ze leert hierdoor om goed haar grenzen te bewaken op werkvloer, op tijd pauze te nemen en ook kan ze haar onzekerheden met Hanneke bespreken. Nina stelt zich graag aan jou voor!

Hallo! Ik ben Nina Vloet, 25 jaar.

Mijn vrije tijd besteed ik graag samen met familie en als ik tijd over heb ben ik graag creatief bezig.
Ik heb een passie voor het werk achter de naaimachine, hier ben ik zelf bij Gewoon Goed Uden mee in aanraking gekomen. Thuis heb ik deze hobby verder opgepakt, hier heb ik enorm veel plezier in.
Verder speel ik zo nu en dan wat muziek op mijn accordeon, luister ik veel muziek en vind ik het ook heerlijk om gewoon programma’s of series op tv te kijken of een leuke film.

Vanaf 10 januari 2022 ben ik werkzaam als assistent activiteitenbegeleidster bij Gewoon Goed Uden.
Ik ben voornamelijk bezig met het ondersteunen van deelnemers op de dagbesteding. Om te zorgen dat deelnemers hier een fijne tijd hebben en met een glimlach en goed gevoel weer naar huis kunnen gaan. Ook ondersteun ik de receptioniste en neem ik taken in het Gewoon Café over waar nodig.

Zelf ben ik bij Gewoon Goed Uden begonnen als deelnemer op de dagbesteding, vanuit een indicatie WMO dagbesteding. Ik heb deze mooie kans gekregen om hier te komen werken. Voor mij is dit een super fijne werkplek, ik heb het hier enorm naar mijn zin. Dit is een plek waar iedereen kan zijn wie hij of zij is, iedereen wordt geaccepteerd. De werksfeer is dan ook heel prettig en ontspannen.

Het werken bij PlanH Werkt & Gewoon Goed Uden geeft mijn heel veel energie en voldoening.
Vooral het werken met de deelnemers vind ik erg leuk, ik ben zelf graag onder de mensen en het doet mij veel goed dat ik hier met de deelnemers kan werken en mee kan helpen dat ze een leuke dag hebben. Ik hoop hier nog veel in te kunnen en mogen leren want dat is wat ik graag wil, groeien in de verdere mogelijkheden binnen dit mooie bedrijf.

Maandag, dinsdag, vrijdag de hele dag en woensdagochtend ben ik aanwezig  bij Gewoon Goed.
Kom langs, maak  kennis met ons mooie bedrijf, ik zorg voor een rondleiding en voor een lekkere kop koffie of thee.

n.vloet@planhwerkt.nl