PlanH Werkt | Persoonlijke begeleiding | Even voorstellen – Rico Stolwijk
18274
post-template-default,single,single-post,postid-18274,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Even voorstellen – Rico Stolwijk

Even voorstellen – Rico Stolwijk

Hallo, mijn naam is Rico Stolwijk en ben 31 jaar oud. Sinds 3 januari 2022 ben ik werkzaam als trajectbegeleider binnen PlanH Werkt. De komende periode zal ik mij voornamelijk bezighouden met de WMO- en werktrajecten in de omgeving Den Bosch. De prettige sfeer op de werkvloer en interactie met de deelnemers zorgen ervoor dat ik met plezier naar mijn werk ga!

In mijn vrije tijd ben ik voornamelijk buiten te vinden. Wandelen, fietsen en fotografie zijn een aantal van mijn hobby’s. Daarnaast reis ik graag of spendeer mijn tijd met vrienden of familie. Eén keer per week ben ik op het badmintonveld te vinden. Hier kan ik mijn energie kwijt en dit houdt mijn conditie op peil.

Gelijkwaardigheid en inclusie van de deelnemers staan centraal binnen PlanH Werkt en Gewoon Goed Uden. Dit sluit aan bij mij als persoon. De diversiteit, het ondersteunen en begeleiden van deelnemers motiveert mij en geeft mij een voldaan gevoel.

Ik ben werkzaam op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en te bereiken via e-mail: r.stolwijk@planhwerkt.nl
Tot ziens bij PlanH Werkt & Gewoon Goed Uden.