PlanH Werkt | Persoonlijke begeleiding | EVEN VOORSTELLEN – Ruben de Jongh
17802
post-template-default,single,single-post,postid-17802,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

EVEN VOORSTELLEN – Ruben de Jongh

EVEN VOORSTELLEN – Ruben de Jongh

Mijn naam is Ruben de Jongh, ik ben 26 jaar en woon in ’s-Hertogenbosch. Hier ben ik 3 jaar geleden begonnen aan de opleiding Social Work op de Avans Hogeschool in Den Bosch. Ik zit momenteel in het 3e jaar van de opleiding, dit jaar bestaat volledig uit stage lopen en ik ben ontzettend blij dat ik deze stage mag invullen bij Plan H werkt. Hiervoor liep ik al stage bij een Wijkplein in den Bosch waar ik wijkbewoners hielp met algemene vragen. Ook begeleide ik kinderen met een lichamelijke handicap bij weekendjes weg die georganiseerd werden door stichting Axtiefix.

In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met vrienden zoals naar de film gaan, wat drinken op de bank of in de stad, een hapje eten en natuurlijke zo nu en dan een avondje op stap. Daarnaast houdt ik ervan om een goed boek te lezen en thuis films of sport te kijken. Het liefst kijk ik voetbal of formule 1. Daarnaast ga ik graag naar mijn ouders om met hen gezellig bij te kletsen en te wandelen met de hond.

Ik hoop op een erg fijn en leerzaam jaar bij PlanH Werkt & Gewoon goed Uden, mijn eerste indruk is goed. Ik vind dat er een erg fijne laagdrempelige sfeer hangt. Deze sfeer zorgt er voor dat mensen (waaronder ik) zich snel thuisvoelen. Door de grote variatie aan aanbod die PlanH werkt & gewoon goed Uden aanbied denk ik dat ik mijzelf hier op verschillende vlakken kan ontwikkelen en veel nieuwe dingen kan leren.

Ik kijk erg uit naar mijn tijd hier en hoop graag kennis met u te maken.

Groetjes, Ruben de Jongh