PlanH Werkt | Persoonlijke begeleiding | Even Voorstellen – Ruud Houwen
18537
post-template-default,single,single-post,postid-18537,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Even Voorstellen – Ruud Houwen

Even Voorstellen – Ruud Houwen

Hallo allemaal,
Mijn naam is Ruud Houwen en ik ben sinds 2 maart ’23 werkzaam binnen PlanH Werkt & Gewoon Herstel als ervaringsdeskundige.
Ik ben 43 jaar jong, woon in Malden met mijn zoontje van 8. In mijn vrije tijd sport ik regelmatig, ik doe aan kickboksen en kempo, speel paintball maar je kan me ook aan de waterkant vinden in een poging een visje aan de haak te slaan. Formule 1 kijk ik graag alsmede een goede spannende serie of film.

Voor mij is gelijkwaardigheid heel belangrijk, in mijn werk maar ook privé. Ieder mens op deze wereldbol heeft in mijn ogen een rol te vervullen die allemaal met elkaar samenhangen. Samen ontdekken wat die rol is en mensen daarin ondersteunen vind ik een heel mooi en dankbaar onderdeel van het werk wat we gezamenlijk doen.

Voor mij zijn er geen gekke vragen, iedereen mag alles aan me vragen dus vraag gerust!

Groetjes Ruud

Ruud is maandag t/m donderdag van 8.30 – 12.30 aanwezig bij PlanH Werkt.
r.houwen@planhwerkt.nl