PlanH Werkt | Persoonlijke begeleiding | Even voorstellen – Sara Mickers
18411
post-template-default,single,single-post,postid-18411,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Even voorstellen – Sara Mickers

Even voorstellen – Sara Mickers

Ha mooi medemens, tof dat je ook op deze pagina een kijkje neemt en wat leuk dat ik me aan jou mag voorstellen. Nog leuker lijkt het mij om wederzijds kennis te maken, maar dat komt wellicht goed in de wandelgangen rondom Gewoon Goed Uden. Voor nu houd ik het bij een voorzet daarop en geef ik jou een voorsprong, door hier wat over mezelf vertellen.

Ik ben Sara Mickers, als één na jongste telg in een rij van vijf geboren in Uden in 1993. Bij ons thuis was en is het nog steeds nooit saai. We hebben een hechte band, lijken allemaal op elkaar en zijn tegelijkertijd ook erg verschillend. Ook nu wij kinderen allemaal op onszelf wonen, leer ik nog altijd een heleboel van mijn familie en zie ik een voorbeeld in ieder van hen. Ik wens iedereen net zo’n liefdevolle omgeving toe, waarin jezelf ontwikkelen en samen voluit leven mogelijk zijn, doordat er met aandacht, compassie, vertrouwen en toewijding gezien en aanvaard wordt dat vallen en opstaan daar onderdeel van zijn.

Bij PlanH Werkt zie ik die hartelijke steun en zulk hoopvol begrip ook terug; hebben jij en ik dus even geluk! Ik ben in ieder geval erg blij dat ik er sinds april 2022 samen met jou en de anderen naar beste kunnen aan mag bijdragen dat iedereen hier kan zijn, doen en laten zoals dat goed past. Daar zet ik me met plezier voor in, onder meer door samen met collega’s alle (digitale) papieren in orde te maken die nodig zijn voor de activiteiten binnen PlanH Werkt, waar Gewoon Goed Uden en Gewoon Herstel natuurlijk ook bij horen. Op maandag, woensdag en donderdag ben ik daarom te vinden op de Udenseweg en ben ik ook bereikbaar per e-mail via s.mickers@planhwerkt.nl.

Andere momenten besteed ik voornamelijk aan wandelen, lezen, koken, (moes-)tuinieren, familiebezoek, studeren, zingen, thuissport en yoga, schrijven, redigeerwerk, coachen, een boel gemijmer en de nodige afwas- en poetsdansjes. En dan te bedenken dat ik jarenlang geen hobby’s had en niet wist hoe daar ooit verandering in te brengen! De spreekwoordelijke rode draad die door het allegaartje van mijn bezigheden heen loopt, is voor mij het van thuis meegekregen streven naar zo goed mogelijk bijdragen aan omstandigheden waarin alles en iedereen voluit kan samenleven. Tja, en aangezien ook dat gepaard gaat met geregeld vallen en opstaan, ben ik voorlopig nog lekker niet klaar!

Ik ben benieuwd wat jou zoal bezighoudt en waar jij waarde aan hecht.
Misschien wil je me dat wel eens vertellen. In ieder geval graag tot ziens.
Hartelijke groet, Sara