PlanH Werkt | Persoonlijke begeleiding | Even voorstellen – stagiaire Vera van der Loop
18127
post-template-default,single,single-post,postid-18127,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Even voorstellen – stagiaire Vera van der Loop

Even voorstellen – stagiaire Vera van der Loop

Hallo, mijn naam is Vera van der Loop en ik ben 23 jaar oud. Momenteel ben ik bezig met mijn derde studiejaar van de HBO-opleiding Social Work aan de Avans Hogeschool in ’s-Hertogenbosch. Hierbij heb ik gekozen voor de richting Zorg. Ik ben erg blij dat ik mijn derdejaars stage mag uitvoeren bij PlanH Werkt! Je zult mij zien op maandag t/m donderdag, ik ben er 32 uur in de week voor een periode van 10 maanden.

Voordat ik begon aan deze opleiding heb ik de MBO-opleiding Sociaal Maatschappelijke Studies bij Koning Willem I College succesvol afgerond. Tijdens deze opleiding heb ik veel ervaring op kunnen doen met verschillende doelgroepen, maar de doelgroep van PlanH Werkt is nieuw voor mij. Mijn leerdoel is om de problematieken te leren kennen en hoe je hiermee omgaat. Ook hoop ik er achter te komen of ambulant begeleider is wat ik leuk vind. Ik er vertrouwen in dat dit gaat lukken bij PlanH Werkt!

 Ik heb er zin in om iedereen te leren kennen!

Tot ziens,
Vera