PlanH Werkt | Persoonlijke begeleiding | EVEN VOORSTELLEN – Tom van der Kallen
17808
post-template-default,single,single-post,postid-17808,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

EVEN VOORSTELLEN – Tom van der Kallen

EVEN VOORSTELLEN – Tom van der Kallen

Hallo mijn naam is Tom, ik ben de nieuwe stagiair voor de komende 10 maanden bij PlanH Werkt.

Ik zal me in het kort even voorstellen. Ik studeer Sociale Studies aan de Avans Hogeschool, ik ben 27 jaar oud en woon op mezelf in ’s-Hertogenbosch. Voor mijn studie moet ik 10 maanden stage lopen bij een instelling naar keuze en ik ben blij dat ik de kans krijg om dit bij PlanH Werkt te doen. PlanH Werkt is voor mij een mooie plek waar ik mij verder kan ontwikkelen als sociaal werker, wat me erg aanspreekt is dat de nadruk vooral wordt gelegd op wat mensen wel kunnen in plaats van wat niet lukt. Ieder mens is sterk en het is de uitdaging om ieders kracht te zoeken en te benutten.

In mijn vrije tijd houd ik er van om in goed gezelschap een hapje of een drankje te doen, verder sport ik graag, zo doe ik aan hardlopen, fitnessen en zaalvoetbal. Daarnaast vind ik het soms heerlijk om me even terug te trekken om een avondje te chillen op de bank met Netflix aan. Naast mijn stage en studie werk ik nog in het JBZ ziekenhuis op de SEH (Spoed Eisende Hulp).

Ik kijk er naar uit om iedereen te leren kennen en mezelf verder te ontwikkelen. Mocht je nog vragen hebben of iets wil weten, spreek me dan een keertje aan bij PlanH Werkt of bij participatiecentrum Gewoon Goed Uden , ik ben er te vinden van maandag tot en met donderdag.