PlanH Werkt | Persoonlijke begeleiding | Even Voorstellen – Vera Slop
18529
post-template-default,single,single-post,postid-18529,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Even Voorstellen – Vera Slop

Even Voorstellen – Vera Slop

Hallo allemaal,

Mijn naam is Vera Slop en ik ben onlangs begonnen bij PlanH Werkt als trajectbegeleider.
Ik ben 31 jaar oud en woon met mijn vriend en dochter van 9 maanden oud in Mill.

In mijn vrije tijd besteed ik graag aandacht aan mijn dochter en vriend. Samen gezellig wandelen in de bossen of op de heide geeft mij veel rust in mijn hoofd en energie in mijn lichaam. Ik ben onlangs begonnen met naailes, waardoor ik even tijd heb voor mijzelf en ik aan het leren ben om kleding en accessoires te maken. Ik heb een tijd actief aan kundalini yoga gedaan en ben daardoor ook in aanraking gekomen met mantra zingen. Hier kan ik nog steeds erg van genieten en ik hoop ooit mijn eigen mantra zinggroepje met vriendinnen en andere geïnteresseerden te organiseren. Verder vind ik het belangrijk om gezond te eten en vind ik het fijn om in mijn eigen tuin groentes en kruiden te laten groeien. Momenteel heb ik al de eerste zaadjes laten ontkiemen. Als ik dan thuiskom na een werkdag ben ik erg blij en enthousiast over hoe alles zich heeft ontwikkeld.

Ik heb ontzettend veel zin om de verschillende trajecten met deelnemers te starten. Ik krijg er energie van als er concrete doelen worden behaald, waardoor mensen meer plezier halen uit hun leven. Maar ook het proces daarnaartoe is iets waar ik graag in ondersteun en energie uit haal.

Ik hoop je snel een keer te ontmoeten!

Vera is dinsdag tot en met vrijdag aanwezig bij PlanH Werkt.
v.slop@planhwerkt.nl