PlanH Werkt | Persoonlijke begeleiding | Even Voorstellen – Vivian Wezenberg
18542
post-template-default,single,single-post,postid-18542,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Even Voorstellen – Vivian Wezenberg

Even Voorstellen – Vivian Wezenberg

Hoi allemaal,

Mijn naam is Vivian en sinds kort hoor ik bij de groep dertigers. Ik ben begin maart gestart bij PlanH Werkt & Gewoon Herstel als ervaringsdeskundige. Door mijn eigen verleden en het herstelproces wat ik doorlopen heb, is het mijn droom om met mijn ervaringen zoveel mogelijk anderen te helpen.

Dit doe ik door een luisterend oor aan te bieden, mee te denken in helpende tools die ingezet kunnen worden en door iemand het gevoel te geven gehoord en gezien te worden! Daarnaast zal ik ook op aanvraag aansluiten bij trajecten om daarin een herstel ondersteunende rol aan te bieden.

Verder vind ik het leuk om met vrienden af te spreken, kan ik genieten van een avondje serie kijken maar vind ik het ook heerlijk om te wandelen in de natuur en daar foto’s te maken.

Ik kijk uit naar onze ontmoeting en het werken bij PlanH Werkt.
Groetjes Vivian

Vivian is dinsdag 08:30-12:30, woensdag 13:00-17:00 en donderdag aanwezig bij PlanH Werkt.
v.wezenberg@planhwerkt.nl