PlanH Werkt | Persoonlijke begeleiding | EVEN VOORSTELLEN – Yvon Kanters
17608
post-template-default,single,single-post,postid-17608,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

EVEN VOORSTELLEN – Yvon Kanters

EVEN VOORSTELLEN – Yvon Kanters

Mijn naam is Yvon Kanters, 19 jaar oud en ik woon in Veghel. In mijn vrije tijd ben ik actief als lid en vrijwilliger bij de Reddingsbrigade Veghel. Daarnaast ben ik zangeres van de Chief Cherry Big Band. Naast al deze activiteiten, houd ik ervan om rondom mijn vrienden en familie te zijn.

Momenteel studeer ik Maatschappelijk Werk en Dienstverlening op Avans Hogeschool in Den Bosch en zit daar nu in het derde leerjaar. Dat betekent dat ik 32 uur in de week stage mag lopen voor de komende 10 maanden bij PlanH Werkt. Hierdoor geeft school, maar vooral PlanH Werkt, mij de kans om mijzelf te ontwikkelen als volwaardige maatschappelijk werkster.

Bij PlanH Werkt heerst een erg open cultuur, waarin de deelnemers zowel thuis worden bezocht als dat ze deelnemen in het participatiecentrum. Deze combinatie vind ik ontzettend leuk, omdat ik zo verschillende kanten van de deelnemers kan zien. Ook kan ik hierdoor verschillende kanten en kwaliteiten van mijzelf laten zien. In het participatiecentrum mag ik mijn creatieve kwaliteiten aan de deelnemers meegeven. Daarnaast mag ik bij de deelnemers binnen kijken in hun privéleven en dat stimuleert mijn nieuwsgierigheid enorm. Ik ben erg dankbaar dat zij mij toelaten en dat ik een deel mag uitmaken van hun proces naar zelfredzaamheid.

PlanH Werkt is voor mij een bedrijf dat mij gaat leren om creatieve oplossingen te bedenken. Alle collega’s zijn erg behulpzaam en kijken anders tegen dingen aan dan ik. Daarnaast gebeurd er veel om ons heen in het participatiecentrum en daardoor hangt er een mooie dynamiek binnen het team en tussen de deelnemers.

Ik werk van dinsdag tot en met vrijdag. Als je meer wilt weten over mij of je hebt vragen, loop dan gerust binnen!
Groet Yvon