PlanH Werkt | Persoonlijke begeleiding | EVEN VOORSTELLEN – Mirjam Verstegen
18017
post-template-default,single,single-post,postid-18017,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

EVEN VOORSTELLEN – Mirjam Verstegen

EVEN VOORSTELLEN – Mirjam Verstegen

Ik ben Mirjam Verstegen en sinds 1 februari 2021 ben ik in dienst bij PlanH werkt als trajectbegeleider. Mijn passie is om de ander sterker te maken! Ik ben in januari van dit jaar (2021) in contact gekomen met PlanH werkt, daar krijg ik de mogelijkheid om met deze passie aan de slag te gaan. Vanaf het allereerste moment is het mij opgevallen dat je hier mag zijn wie je bent, dat er veel respect en waardering is voor iedereen. Dat voelt goed!

Als het goed is rond ik dit jaar de opleiding coaching en mediawijsheid af. Daarna hoop ik weer aan iets nieuws te mogen beginnen.

Ik woon samen in Uden met fotograaf Hans Koster en onze twee tienerdochters. Wanneer ik niet aan het werk ben, vind ik het leuk om met de hond naar de bossen te gaan. Nog leuker wordt het wanneer mijn gezin ook meegaat. Ik houd van gezelligheid en vind het daarom ook erg fijn om met familie of vrienden te zijn. Verder vind ik het leuk om te koken, tv te kijken, spelletjes te spelen, op vakantie te gaan met mijn gezin of op reis met vrienden. Naast veel drukte en gezelligheid, vind ik het ook fijn om rust te vinden in ‘stilte’ van de natuur.

Mirjam werkt op maandag, donderdag & vrijdag.
m.verstegen@planhwerkt.nl