PlanH Werkt | Persoonlijke begeleiding | EVEN VOORTSELLEN – Hanneke Vogels
18046
post-template-default,single,single-post,postid-18046,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

EVEN VOORTSELLEN – Hanneke Vogels

EVEN VOORTSELLEN – Hanneke Vogels

Ik ben Hanneke Vogels en per 1 maart werkzaam bij PlanH Werkt als trajectbegeleider. Ik kom uit Uden waar ik samenwoon met mijn twee jongens van 10 en 11 jaar oud. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn vriend en ben ik regelmatig in de bossen te vinden. De bossen in voor een wandeling, een rondje hardlopen of bij lekker weer op de mountainbike. Naast de inspanning vind ik de ontspanning van Yoga ook heel fijn. Een boek lezen of vriendinnen opzoeken vind ik leuk en ook het bakken van iets lekkers doe ik graag.

Voordat ik bij PlanH Werkt terecht kwam heb ik al met verschillende doelgroepen  gewerkt. Bij PlanH Werkt voel ik me echter meteen op mijn plek. Iedereen is gelijkwaardig aan elkaar en iedereen heeft zijn eigen, unieke verhaal. Daarnaast is er vanuit deelnemers veel openheid en motivatie om iets van de toekomst te willen maken. Dat ik een stukje mag meelopen op hun pad en de deelnemers mag ondersteunen waar nodig geeft me dan ook ontzettend veel energie. Het hervinden van eigen kracht en weer gaan stralen zie ik dan ook als een ontzettend mooi doel om samen te bereiken.

Wat mij direct opvalt bij PlanH Werkt is dat niks onmogelijk is en dat iedereen elkaar helpt waar kan. Het creatieve denken en denken in mogelijkheden is een grote kracht van PlanH Werkt & Gewoon Goed Uden.  Ik ben blij dat ik mezelf hier verder mag gaan ontwikkelen. Ik word enthousiast van de toekomstplannen van PlanH Werkt. Zoals het opstarten van een Herstelcentrum, het leveren van Herstelondersteunende zorg en werken met ervaringsdeskundige. Het lijkt me dan ook een mooie uitdaging voor de toekomst hieraan een bijdrage te kunnen leveren. Om deelnemers te ondersteunen en binnen een veilige omgeving te werken aan herstel en ontwikkeling van zichzelf.

Hanneke is werkzaam op maandag, woensdag & donderdag.
h.vogels@planhwerkt.nl