PlanH Werkt | Persoonlijke begeleiding | Maak kennis met Claire van Eijk
17990
post-template-default,single,single-post,postid-17990,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Maak kennis met Claire van Eijk

Maak kennis met Claire van Eijk

Maak kennis met Claire van Eijk

Wil je jezelf kort voorstellen?
Mijn naam is Claire van Eijk, ik ben 30 jaar en woon samen met mijn man, Joost en 2 dochters, Lou & Mae in ’s-Hertogenbosch. Ik werk sinds 2015 bij PlanH werkt. Waar ik nog tijd over heb, naast mijn werk en gezin, maak ik graag tijd voor gezelligheid. Ik ben graag onder de mensen en ga er dan graag op uit. Mij kun je in de zomer dan ook regelmatig op een gezellig terrasje tegenkomen. Naast gezelligheid houd ik me ook bezig met sporten en speel ik graag een potje ricochet, een dynamische racketsport. In de zomermaanden trek ik er het liefst op uit en ga ik graag met het gezin kamperen. Mensen beschrijven mij als zorgzaam, sociaal en begripvol.

Je bent werkzaam als trajectbegeleider & budgetcoach, wat houdt dat precies in?
Ik ben werkzaam als trajectbegeleider, waarbij ik binnen de organisatie alle voorkomende trajecten uitvoer. Dat wil zeggen zowel trajecten in opdracht van de gemeente als trajecten in opdracht van het UWV. Op dit moment bestaat mijn caseload voornamelijk uit trajecten in opdracht van de gemeente. Ik bied mensen ondersteuning met allerlei soorten hulpvragen op verschillende leefgebieden. Denk aan het vergroten van zingeving of sociaal netwerk of ondersteuning op gebied van werk en activiteiten. Daarnaast word ik, wanneer nodig, ingezet bij complexe casussen en als budgetcoach.

Jij bent sinds 2015 werkzaam bij Planh werkt.
Wat is jouw indruk van PlanH Werkt / Gewoon Goed Uden?

Voordat ik bij PlanH Werkt in dienst kwam kende ik Cathrien van Boxtel al vanuit het COZ, onderdeel van Reinier van Arkel groep. Cathrien heeft mij geïntroduceerd en vanaf het begin voel ik me erg thuis. Ik heb het bedrijf de afgelopen 5 jaar enorm mogen zien groeien. Waar we eerst een ‘klein’ kantoor aan de Velmolenweg hadden met een klein clubje collega’s zijn we in relatief korte tijd verder gegroeid naar een mooi groot pand aan de Udenseweg met een team van 25 mensen. Ik vind het enorm leuk om collega’s te hebben met verschillende achtergronden. Het leukste aan mijn werk is dat je verantwoordelijk bent voor een casus van A tot Z. Het werk is veelzijdig en er is ruimte voor eigen ideeën.

Waarvan krijg jij binnen je werk de meeste energie?
De veelzijdigheid geeft mij energie. Geen dag en casus is hetzelfde en dat zorgt ervoor dat het nooit saai wordt. Daarnaast krijg ik energie van de deelnemers die ik mag begeleiden. Omdat ik resultaatgericht werk word ik enthousiast van de stappen die worden gezet, hoe klein ook. Het enthousiasme, de lach en dankbaarheid van de deelnemers doen me goed, geven mij weer energie en enthousiasme om samen de doelen te behalen.

Waar ligt jouw ambitie voor de komende jaren?
Ik hoop nog lang mensen te mogen blijven begeleiden/ondersteunen om de persoonlijke doelen van diegene te behalen.

Claire is werkzaam op maandag, dinsdag en donderdag.
c.boelen@planhwerkt.nl