PlanH Werkt | Persoonlijke begeleiding | Maak kennis met Danielle Kanters
17936
post-template-default,single,single-post,postid-17936,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Maak kennis met Danielle Kanters

Maak kennis met Danielle Kanters

Maak kennis met Danielle Kanters!

Wil je jezelf kort voorstellen?
Natuurlijk. Mijn naam is Danielle Kanters. Ik ben 35 jaar en woon samen met mijn man en drie kinderen in Vorstenbosch. In de tijd die ik nog overheb naast het werk en mijn gezin, maak ik graag muziek. Ook maak ik graag tijd vrij om samen met mijn vrienden spelletjes te spelen en leuke dingen te doen. Ook geniet ik enorm van reizen en kamperen en als ik de mogelijkheid heb ga ik dan ook graag een nieuwe plek ontdekken. Mensen omschrijven mij als een sociaal, begripvol en een goede luisteraar. Maar ook als een grote kletskous.

Je bent werkzaam als trajectbegeleider en rouwbegeleider?
Wat houdt dat precies in? Ik ben werkzaam als trajectbegeleider, waarbij ik binnen PlanH Werkt alle voorkomende trajecten uitvoer. Dat wil zeggen dat ik zowel gemeente trajecten (WMO en participatiewet trajecten) als UWV trajecten uitvoer. Binnen het team word ik veel ingezet bij complexe casussen en bij gezinnen/ouders met kinderen. Onder andere door mijn werkverleden als sociotherapeut in de kinder- en jeugdpsychiatrie, maar ook doordat ik zelf een jonge moeder ben.

Verder heb ik een tijd geleden de opleiding tot rouwtherapeut afgerond. Een zeer verassende opleiding waarbij ik de tools heb gekregen om mensen te begeleiding bij verschillende vormen van rouw. Niet alleen bij verlies van personen, maar ook bij verlies van gezondheid, werk en relaties. Het leuke hieraan is dat ik in kortdurende trajecten veel kan bereiken bij mensen en collega’s kan ondersteunen in hun trajecten.

Je bent hier al even werkzaam.
Wat is jouw indruk van PlanH Werkt / Gewoon Goed Uden?
Ik ben inmiddels al een aantal jaar werkzaam bij Plan H Werkt en ik heb het bedrijf flink zien groeien de afgelopen jaren. Ik ben gestart toen we nog in een klein kantoortje aan de Velmolenweg in Uden werkte. In de afgelopen jaren heb ik de groei en bloei van het bedrijf dan ook van dichtbij mogen meemaken. Gewoon Goed is opgestart en ook Plan H Werkt is verder uitgebreid. De diensten die we kunnen aanbieden voor mensen uit Uden en omgeving zijn geweldig. Er is ruimte voor eigen ideeën, zowel van collega’s als deelnemers. Hierdoor zie je mooie initiatieven ontstaan. Iedereen mag hier zijn wie hij is en is welkom. Deze sfeer is heel fijn en informeel en er is altijd tijd voor een praatje.

Waarvan krijg jij binnen je werk de meeste energie?
Wat me de meeste energie geeft is de afwisseling van de werkzaamheden. Werktrajecten en WMO trajecten, maar ook de kortdurende rouwtrajecten. Ik probeer voor iedereen tijd te maken en vlieg van het ene gesprek in het andere. Elk gesprek is anders.

De afwisseling tussen korte gesprekjes in het Gewoon Café en gesprekken bij verwijzers en samenwerkingspartners vind ik erg fijn. Van luchtige gesprekken tot samen op praktische manier dingen oppakken.

Ik werk resultaatgericht en aan de hand van duidelijke vooraf opgestelde plannen. Wanneer ik zie dat er stappen vooruit gemaakt worden, ben ik trots. Al zijn de stappen nog zo klein. Ik kijk naar de dingen die goed gaan en heb een positieve insteek.

Waar ligt jouw ambitie voor de komende jaren?
In de komende jaren wil ik mezelf graag verder ontwikkelen. Op korte termijn wil ik weer gaan starten met een nieuwe opleiding. Ik weet nog niet precies welke opleiding dit zal zijn, maar het zal een opleiding zijn die passend is bij mijn werkzaamheden en waar ik deelnemers nog beter mee kan begeleiden.

Danielle is werkzaam op dinsdag, donderdag en vrijdag.
d.kanters@planhwerkt.nl