PlanH Werkt | Persoonlijke begeleiding | Maak kennis met Dimphy Nederkoorn
17948
post-template-default,single,single-post,postid-17948,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Maak kennis met Dimphy Nederkoorn

Maak kennis met Dimphy Nederkoorn

Maak kennis met Dimphy Nederkoorn!

Wil je jezelf kort voorstellen?
Mijn naam is Dimphy Nederkoorn. Ik ben 23 jaar en ik ben geboren en getogen in het mooie Uden. Ik ben graag actief bezig en hou daarom niet van stil zitten. Ik sport graag en doe dit het liefst in teamverband. Ik vind het daarnaast belangrijk om veel tijd met vrienden en familie door te brengen. Dit maakt mij gelukkig en geeft mij energie. Ik houd daarnaast heel erg van reizen. Ik vind het interessant en leerzaam om andere culturen te leren kennen. Ik ben iemand die eerlijkheid voorop stelt, een luisterend oor bied en gezonde dosis humor vind ik ook van belang.

Je bent werkzaam als trajectbegeleider. Wat houdt dat precies in?
Binnen PlanH Werkt houd ik mij voornamelijk bezig met WMO trajecten. Er wordt hierbij praktische en sociale hulp geboden in het dagelijks leven, in de eigen omgeving van de deelnemer. Als trajectbegeleider kijk ik naar hoe je de zelfredzaamheid zoveel mogelijk kan vergroten of behouden. Ik stel altijd samen met de deelnemer en het netwerk een plan op, aan de hand van het 8-fasen model van Movisie. Dit om duidelijk te hebben waar we ons op gaan richten tijdens de begeleidingsperiode en welke stappen en interventies daarvoor nodig zijn. Dit gebeurd aan de hand van de zeven levensgebieden; Zingeving, wonen, financiën, sociale relaties, lichamelijke gezondheid, psychische gezondheid, werk en activiteiten.

Na een succesvolle stage ben jij het team van PlanH Werkt komen versterken.
Wat is jouw indruk van PlanH Werkt / Gewoon Goed Uden?
PlanH Werkt spreekt mij erg aan omdat het een positieve kijk heeft op de deelnemers. Er wordt gekeken naar de krachten van de deelnemers en hoe deze te vergroten. Dit door krachtgericht te werken. Ik kan mij in mijn werk als trajectbegeleider hier erg in vinden. Er is daarnaast ook een participatiecentrum genaamd ‘Gewoon Goed’. Het mooie aan het participatiecentrum vind ik dat iedereen er welkom is. Er hangt een warme en gemoedelijke sfeer. Deelnemers voelen zich hier thuis en kunnen naar eigen wens een fijne dag invulling voor zichzelf creëren.

Wat vind jij het leukst binnen je werk?
Wat ik het meest leuk vind aan het werk is het contact met deelnemers en hen te ondersteunen en hulp te bieden waar nodig. Ik vind het leuk en ook leerzaam dat het werk erg afwisselend is, geen dag is zelfde. Het geeft mij energie wanneer ik zie dat er stappen vooruit worden gezet en doelen behaald worden. Dit omdat je ziet dat de deelnemer groeit en een ontwikkelingen doormaakt.

Waar ligt jouw ambitie voor de komende jaren?
Ik wil mijzelf de komende jaren graag verder door ontwikkelen. In de toekomst zou ik graag nog een opleiding willen volgen. Ik weet nog niet welke opleiding dit gaat zijn en wanneer ik deze wil gaan volgen. Op deze manier hoop ik nog meer kennis en kunde aan het team te kunnen toevoegen.

Dimphy is werkzaam van dinsdag tot en met vrijdag.
d.nederkoorn@planhwerkt.nl