PlanH Werkt | Persoonlijke begeleiding | Maak kennis met Lynn & Jay van Boxtel
18288
post-template-default,single,single-post,postid-18288,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Maak kennis met Lynn & Jay van Boxtel

Maak kennis met Lynn & Jay van Boxtel

Maak kennis met Lynn & Jay

In onze rubriek ‘maak kennis met’ stellen wij medewerkers voor die al langere tijd in dienst zijn bij PlanH Werkt. Deze keer maak je kennis met Lynn en Jay van Boxtel die per januari 2022 beiden als directeur van PlanH Werkt aan de slag zijn gegaan. Mooi om hierbij te vermelden dat Lynn dit jaar haar vijfjarig jubileum viert.

PlanH Werkt is het bedrijf waar Hans en Cathrien van Boxtel 12 jaar geleden samen mee zijn gestart. De afgelopen jaren is het bedrijf enorm gegroeid, inmiddels telt het bedrijf meer dan 30 medewerkers in loondienst. Een divers team, met uiteenlopende specialismen. Nu Lynn en Jay het bedrijf samen voort zetten zullen Hans en Cathrien beiden als adviserend directielid betrokken blijven. Cathrien zal naast haar rol als directielid trajecten blijven begeleiden. Hans zal naast zijn rol als directielid projecten uitvoeren, momenteel is hij actief betrokken bij de leergang Maatschappelijk Ondernemen voor ‘Gewoon Herstel’ en de implementatie van Positieve Gezondheid. Beiden zullen ook nieuwe trajectbegeleiders blijven coachen.

Maak kennis met Lynn van Boxtel, directeur deelnemerszaken

Lynn, 28 jaar, heeft een superleuk huis midden in de stad, ze is wel een beetje verliefd op Tilburg, de stad waar ze samen met haar vriend woont. In haar vrije tijd zorgt ze graag voor dieren. Lynn is dol op honden, konijnen en haar kippen. Als hobby rijdt ze graag op haar scooter, bezoekt ze als het even kan een bruisend festival en met frisse tegenzin is ze iedere week in de sportschool te vinden.

Ook maakt ze graag tijd voor gezelligheid in huis, in een cafétje of lekker buiten in een park. Daar spreekt ze graag af met vrienden of familie. Lynn heeft een goede band met haar zus, broer en ouders.

“ Dat ik nu samen met mijn broer het familiebedrijf van mijn ouders mag voortzetten is een grote droom die uitkomt.”

Maak kennis met Jay van Boxtel, algemeen directeur

Jay, 32 jaar, woont samen met zijn vriendin Sanne in Den Bosch. In het huis waar zij samen wonen heeft hij voor het eerst van zijn leven serieus geklust en dat vindt hij erg gaaf. Daarnaast houdt hij erg van koken en probeert hij naar eigen zeggen van alles uit. Zo heeft hij dit weekend zijn eerste knolselderij steak gemaakt en deze was heerlijk.

Sporten doet Jay erg graag, bij BodyVision in Uden voor of na werktijd. Samen met Sanne is hij recentelijk gestart met boulderen, het klimmen op een klimwand zonder touw. Ook luistert hij graag naar muziek, hij is door zijn vader opgevoed met Jazz en andere rariteiten. Zelf speelt hij ook muziek op zijn gitaar. Leuk om te weten dat hij iedere vrijdag gitaarles geeft bij Gewoon Goed Uden.

Als het mooi weer is gaat Jay graag een weekend met de motor op pad, naar Duitsland, Frankrijk en ook Zwitserland staat op zijn lijstje voor dit jaar. Jay rijdt graag door de bergen en wandelt er graag, een aangename combinatie!

Visie

De visie van ons bedrijf is ‘Iedereen heeft mogelijkheden, iedereen kan op een positieve manier meedoen en bijdragen’. Jay en Lynn vertellen dat zij beiden vanuit deze visie zijn opgevoed. Dit gedachtengoed van Hans en Cathrien nemen zij mee in de dagelijkse bedrijfsvoering en in hun contacten met deelnemers en medewerkers. Beiden zijn zich erg bewust van het feit dat wat Hans en Cathrien hebben opgebouwd uniek is. Hans en Cathrien hebben prachtige kwaliteiten als mens, als professioneel hulpverlener en als werkgever.

De komende periode zal er een frisse wind door het bedrijf gaan waaien, met twee jonge gedreven directeuren. Deze frisse wind waait al even, Jay is inmiddels 2,5 jaar in dienst. Hij heeft de afgelopen jaren mogen meekijken en meedoen. Wat er de afgelopen jaren allemaal op zijn pad is gekomen had hij vooraf nooit kunnen voorzien.

“ PlanH Werkt is samen met Gewoon Goed Uden een pracht bedrijf. Met mooie mensen in dienst, mensen die werken vanuit hun passie,  met passie en oog voor de ander! “

Lynn en Jay zijn beide dankbaar & enorm trots op het bedrijf en de kans die ze hebben gekregen om dit samen voort te zetten. Beiden kunnen niet genoeg benadrukken hoeveel zin zij hebben in deze uitdaging!

Waar staan we nu

Het zorglandschap waarbinnen wij werken is continu in beweging en dat zal de komende jaren zo blijven. Er zal een verschuiving zijn naar nog meer ambulante zorg, ook voor zwaardere (GGZ)-problematiek, en nog meer aandacht zijn voor eenzaamheid. Dit laatste is, mede door corona, een actueel onderwerp. Met Gewoon Goed Uden leveren wij een aandeel in de strijd tegen eenzaamheid. Wij bieden hier een plek waar verbinding en verbroedering plaatsvindt. Dit koesteren wij enorm, wij zijn blij met deze plek en de dagelijkse kopjes koffie, thee, krant en klets.

Jay somt een heleboel zaken op waarop hij trots is en waarin de afgelopen jaren fors is geïnvesteerd binnen PlanH Werkt:

 • Team van 30 medewerkers met ieder zijn eigen specialisme.
 • Scholing van team in re-integratie & inzetten van geschoolde Jobcoaches.
 • Werknemerstevredenheid, we hebben een gemotiveerd en hecht team.
 • Herstelgericht werken, we doen dit al even en blijven dit verduurzamen.
 • Gewoon Herstel.
 • Samen Sporten.
 • HKZ keurmerk.

Waar Jay en Lynn het meest trots op zijn is de tevredenheid onder de deelnemers. Wij zien dat mensen écht stappen maken, als bedrijf hebben we oog voor vooruitgang en willen we onszelf als professionals overbodig maken.

Blik vooruit

Vooruitkijkend hebben we een heleboel wilde ideeën, mooie plannen en zaken die onze aandacht vragen. Daarin is het voornaamste dat we de juiste middelen blijven vinden om onze doelgroep te blijven voorzien van de juiste zorg, begeleiding en ondersteuning. Wij willen het gat in de zorg blijven dichten met ons aanbod en groeien graag mee.

Jay noemt een aantal zaken op die in 2022 en de jaren daarop volgend aandacht gaan krijgen:

 • Het continueren van goede begeleiding aan tevreden deelnemers.
 • Herstelgericht begeleiden. Herstelgericht werken binnen de individuele begeleiding sterk houden, onderzoeken en verbeteren.
 • Professionalseringsslag binnen het bedrijf, kwaliteitstoetsing.
 • Meer wijkgericht gaan werken. Dat kunnen we niet alleen, maar doen we graag samen met andere partijen.
 • Deelnemers vaardigheden leren, vakbekwaam maken bij Gewoon Goed.
 • Supervette producten ontwikkelen, maken en verkopen bij Gewoon Goed.
  Uden heeft behoefte aan deze mooie producten én aan een mooie winkel!

Het zou geweldig zijn als wij de komende jaren met nog meer partijen mogen samenwerken.
Via deze weg nodigen wij iedereen uit om te komen kijken wat wij doen, wij doen het graag samen!

Je bent welkom voor koffie/thee & een rondleiding bij PlanH Werkt & Gewoon Goed Uden.