PlanH Werkt | Persoonlijke begeleiding | Maak kennis met Lynn van Boxtel
18021
post-template-default,single,single-post,postid-18021,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Maak kennis met Lynn van Boxtel

Maak kennis met Lynn van Boxtel

Maak kennis met Lynn van Boxtel

Wil je jezelf kort voorstellen?
Hoi, ik ben Lynn van Boxtel, ik ben 26 jaar oud en woon samen met mijn vriend in Tilburg. In mijn vrije tijd ben ik graag actief bezig, kickboksen is een van mijn hobby’s. Ik ben een enorme muziekliefhebber, ik draai graag lp’s. Ik ben groot van fan van Jett Rebel, ik heb al zijn lp’s en draai ze vaak. Ook maak ik graag tijd voor gezelligheid en spreek ik samen met vrienden of familie af. Ik heb een hele goede band met mijn zus, broer en ouders. Met mijn broer en ouders werk ik dagelijks samen binnen ons familiebedrijf PlanH Werkt.

Je bent werkzaam als traject begeleider, jobcoach en aanmeld coördinator, wat houdt dat precies in? In mijn rol als aanmeld coördinator ontvang ik alle deelnemers voor de allereerste keer. Ik heb een intake gesprek met een nieuwe deelnemer. Samen met de deelnemer bespreek ik de hulpvraag en inventariseer ik welk traject het meest passend is. Dit kan een WMO traject zijn, individuele begeleiding of dagbesteding, of een Werktraject via de gemeente of het UWV. Ook maak ik de juiste match met de trajectbegeleider, de collega die de deelnemer gaat begeleiden. Ik monitor het traject de eerste drie maanden.

Als trajectbegeleider ben ik voornamelijk verbonden aan complexe casuïstiek, zo voer ik vaak crisisinterventies uit en begeleid ik deelnemer die bescherm begeleid wonen. Ik maak graag net dat stapje extra, wat voor de ander het verschil maakt. De samenwerking hierin met andere disciplines maakt het werk voor mij uitdagend en divers.

Je bent al even werkzaam bij PlanH Werkt.
Wat is jouw indruk van PlanH Werkt / Gewoon Goed Uden?

Als kind heb ik altijd al de droom gehad om mensen binnen de psychiatrie te helpen. Ik heb het altijd indrukwekkend gevonden wat voor werk mijn ouders deden. Voor hun mensvisie en rijke werkervaring binnen de psychiatrie heb ik altijd bewondering gehad.

Inmiddels ben ik zelf vier jaar werkzaam binnen PlanH Werkt en participatiecentrum Gewoon Goed Uden. Nu ik het werk zelf ook doe, blijkt het nog veel leuker dan gedacht. Het samenwerken met mijn ouders én mijn broer voelt enorm goed en natuurlijk. Het is fijn dat wij dezelfde visie hebben, bijvoorbeeld bij de ontwikkelingen van ons nieuwe herstelcentrum. Daarnaast heeft het iets magisch, samen met je familie dezelfde passie delen, ons werk!

PlanH Werkt onderscheidt zich van andere bedrijven door het totaal plaatje, wij bieden samen met Gewoon Goed Uden onder één dak alles aan. De combinatie van ambulante begeleiding, dagbesteding en re-integratie. Trajectbegeleiders van PlanH Werkt laten niet los, wij blijven met dezelfde motivatie en inzet mensen begeleiden. Bij ons mag je fouten maken. Doe jij drie keer de voordeur niet open, dan komen wij ook de 4e en 5e keer. Wij staan naast de deelnemer, wij bewegen mee en geven deelnemers alle ruimte om te herstellen. Hierdoor voelen mensen zich gesteund.

Waarvan krijg jij binnen je werk de meeste energie?
De meeste energie krijg ik van successen behalen binnen trajecten, groot en klein. Wanneer een werktraject succesvol kan worden afgesloten met een baan en wanneer een deelnemer in een WMO traject hersteld en weer veerkrachtig in het leven kan staan. Deelnemer de handvaten geven om met hun psychische kwetsbaarheid zingeving te ervaren en vooruit te kunnen kijken in de toekomst.

Hoe heb jij jouw expertise in kunnen zetten bij een praktisch probleem, wat is voor jou een mooie dag, wat is een mooi project, etc.
Wanneer ik bij een intakegesprek het vertrouwen van de deelnemer krijg is dit een supermooie ervaring. Deelnemers hebben vaak weinig vertrouwen in de hulpverlening. Als drie maanden later blijkt dat deze deelnemer, samen met de trajectbegeleider mooie stappen heeft gemaakt en er een goede match is, dan maak ik een dansje op mijn kantoor. Het is voor mij namelijk heel belangrijk dat deelnemers zich gezien en gehoord voelen.

Waar ligt jouw ambitie voor de komende jaren?
Momenteel volg ik een HBO Jobcoach opleiding bij Elan Training, deze opleiding rond ik bijna af. Deze opleiding is een mooie aanvulling en is enorm goed voor mijn zelfvertrouwen.

Mijn ambitie is groots, samen met mijn broer Jay van Boxtel, wil ik het bedrijf PlanH Werkt van mijn ouders overnemen. Over 5 jaar draaien wij dit mooie bedrijf en werken we samen met een geweldig team van zorgprofessionals.

Lynn is werkzaam op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en flexibel in de weekenden.
l.v.boxtel@planhwerkt.nl