PlanH Werkt | Persoonlijke begeleiding | Maak kennis met Manon Wolters
17953
post-template-default,single,single-post,postid-17953,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Maak kennis met Manon Wolters

Maak kennis met Manon Wolters

Maak kennis met Manon Wolters!

Wil je jezelf voorstellen?
Hoi, ik ben Manon Wolters, 30 jaar en ik woon in Uden. Ik ben alweer 5 jaar werkzaam bij PlanH Werkt als administratie en kwaliteit medewerker. Mijn werkzaamheden zijn voor de deelnemers voornamelijk “onzichtbaar”, maar daarom niet minder belangrijk. Voor collega’s ben ik altijd bereikbaar voor alle soorten vragen over administratie, procedures en zelfs voor technische computervragen weten zij mij te vinden. Samen met mijn collega Sabine zijn wij er voor verantwoordelijk dat de administratie van aanmelding, tot declaratie, tot verlenging of uitstroom volledig gestroomlijnd en op tijd uitgevoerd wordt.  Mijn kwaliteitswerkzaamheden bestaan met name uit het schrijven en naleven van werkinstructies en protocollen, het uitvoeren van klanttevredenheidsonderzoeken en het monitoren van KPI’s (key peformance indicators).

Natuurlijk bestaat mijn leven niet alleen uit werken. In mijn vrije tijd spreek ik graag af met familie of vrienden, het liefste om samen lekker te eten of (bord)spelletjes te spelen. Daarnaast ga ik graag naar het theater, met name musical houd ik van, bak ik lekkere taarten of lees ik een goed boek. Ook houd ik van reizen, de afgelopen jaren heb ik rondgereisd door Canada en Japan. Ik hoop snel weer een verre reis te kunnen maken als het coronavirus onder controle is.

Je bent hier al even werkzaam.
Wat is jouw indruk van PlanH Werkt / Gewoon Goed Uden?
In de 5 jaar dat ik voor PlanH Werkt werk heb ik het bedrijf enorm zien groeien, van 5 medewerkers tot ongeveer 20. Ook zijn de werkzaamheden enorm uitgebreid, waar 5 jaar geleden enkel werktrajecten werden uitgevoerd, kwam daar al snel ambulante WMO begeleiding bij en een paar jaar later de oprichting van de dagbesteding Gewoon Goed Uden. Deze enorme groei heeft heel veel leuke nieuwe uitdagingen met zich meegebracht, welke we bij PlanH Werkt niet uit de weg gaan met behulp van ons motto “Wat Werkt Doen We”. Daarnaast heeft de oprichting van Gewoon Goed de kloof tussen deelnemers en begeleiders mijn inziens verkleind, doordat deelnemers nu in een omgeving dicht bij huis, met vertrouwde gezichten weer stap voor stap kunnen participeren en meedoen aan de maatschappij.

Waarvan krijg jij binnen je werk de meeste energie?
De meeste energie krijg ik als ik de meest uiteenlopende vragen van mijn collega’s naar wens kan beantwoorden. De diversiteit aan vragen zorgt ervoor dat ik altijd alert blijf en op de hoogte ben van de laatste ins en outs binnen ons bedrijf en het werkveld. Daarnaast geeft het natuurlijk positieve energie om goede resultaten van bijvoorbeeld een klanttevredenheidsonderzoek met het team en de buitenwereld te kunnen delen.

 

 

Waar ligt jouw ambitie voor de komende jaren?
De komende jaren hoop ik onderdeel te mogen blijven uitmaken van dit ontzettend leuke team dat erg goed(e) werk en begeleiding verricht voor inwoners van de gemeentes Uden, Den Bosch en alle overige gemeentes uit de wijde omgeving.

Manon is 24 uur werkzaam verdeeld over 5 werkdagen.
Maan- en donderdag van 10:30-17:00 uur & dins-, woens- en vrijdag van 13-17uur
m.wolters@planhwerkt.nl