PlanH Werkt | Persoonlijke begeleiding | Maak kennis met Marcel van der Bolt
17962
post-template-default,single,single-post,postid-17962,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Maak kennis met Marcel van der Bolt

Maak kennis met Marcel van der Bolt

Maak kennis met Marcel van der Bolt!

Wil jij jezelf voorstellen?
Hallo! Mijn naam is Marcel, 43 jaar en ik woon met mijn vrouw en onze twee kinderen (binnenkort drie) in Zeeland. Mijn vrije tijd breng ik het liefst door met mijn gezin. We trekken er graag op uit voor een fijne boswandeling. Ik houd van muziek, koken, ben creatief en lees graag een goed boek over de existentiële vragen van het leven.

Je bent werkzaam als trajectbegeleider, wat houdt dat precies in?
Ik ben werkzaam als trajectbegeleider. Vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning begeleid ik mensen met allerlei soorten hulpvragen op verschillende leefgebieden. In deze functie ben ik als het ware een gids voor diegenen die moeite hebben om het beste uit zichzelf te halen. Dit doe ik door samen met deze mensen op zoek te gaan naar hun kracht en hen te stimuleren bij het creëren van zelfredzaamheid. Binnen ons team word ik met name ingezet voor de begeleiding van mensen met autisme, ADHD en trajecten waarbij sprake is van onrustige situaties.
Naast mijn werk als trajectbegeleider geef ik ook iedere eerste donderdag van de maand vorm aan Gewoon Autisme, het autisme café van Gewoon Goed Uden. Aan de hand van een thema gaan we met een groep deelnemers en hun netwerk in gesprek. Door corona zijn we genoodzaakt om deze bijeenkomsten online te verzorgen, dit geeft extra uitdaging.

Je bent hier al even werkzaam.
Wat is jouw indruk van PlanH Werkt / Gewoon Goed Uden?
Ik ben inmiddels één jaar werkzaam bij PlanH Werkt. Het is een mooi bedrijf met een grote diversiteit aan mogelijkheden om mensen te begeleiden. Vanaf dag één heb ik me er thuis gevoeld. Wat mij in het bijzonder aanspreekt, is de extra mijl die PlanH wil gaan in begeleiding. Het is een uitdaging om hier creatief mee om te gaan. Ik krijg de meeste energie van het bieden van uitzicht in situaties waarin mensen dat zelf niet meer zien. Het leukste binnen mijn werk is de veelzijdigheid. Elke dag is anders en daarom ook steeds weer leerzaam.

Waar ligt jouw ambitie voor de komende jaren?
De komende jaren wil ik mezelf verder ontwikkelen binnen PlanH Werkt. Zo wil ik me verder specialiseren in dat wat ik nu doe en daarnaast houd ik mijn ogen open voor nieuwe mogelijkheden en uitdagingen binnen het bedrijf. Om te beginnen ga ik starten met de pilot ‘Herstellen doe jezelf’.

 

 

Marcel is werkzaam van dinsdag tot en met vrijdag.
m.vd.bolt@planhwerkt.nl