PlanH Werkt | Persoonlijke begeleiding | Maak kennis met Melissa van den Brom
18006
post-template-default,single,single-post,postid-18006,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Maak kennis met Melissa van den Brom

Maak kennis met Melissa van den Brom

Maak kennis met Melissa van den Brom

Wil je jezelf kort voorstellen?
Ik ben Melissa van den Brom, 37 jaar oud en ik woon in Uden. Ik ben moeder van een mooie dochter van inmiddels 11 jaar oud. In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig, kijk ik films of lees ik een goed boek. Ook spreek ik graag met vrienden af om te gaan winkelen, spelletjes te spelen, te borrelen en gewoon heerlijk te kletsen. Daarnaast ga ik graag naar het strand of heerlijk naar de sauna om te ontspannen en bezoek ik regelmatig mijn familie.

Je bent werkzaam als Receptioniste & Gastvrouw, wat houdt dat precies in?
Ik ben werkzaam voor zowel PlanH Werkt als participatiecentrum Gewoon Goed Uden. Als receptioniste neem ik de telefoon aan. Ik zorg ervoor dat er altijd een glimlach in mijn stem zit en iedereen vriendelijk te woord wordt gestaan. Iedere ochtend ontvang ik alle deelnemers in dagbesteding. Ik open de deur, heet iedereen welkom en maak even een praatje om te horen hoe het die dag met ze gaat. Als gastvrouw ben ik verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in het Gewoon Café en zorg ik tijdens de drie pauzemomenten op de dag voor koffie en thee voor alle deelnemers. Daarbij maak ik altijd tijd voor een praatje, dat vinden veel deelnemers erg fijn.

Naast bovenstaande werkzaamheden ondersteun ik de administratie bij het verwerken van documenten, verstuur ik de post, verstuur ik de verjaardag kaartjes, scan ik documenten, maak ik werkbriefjes en ga zo nog maar even door. Ik houd de aanwezigheid bij van de deelnemers in dagbesteding bij. Wanneer er iemand niet aanwezig is neem ik telefonisch contact met de deelnemer op.

Je bent hier al even werkzaam. Wat is jouw indruk van PlanH Werkt/ Gewoon Goed Uden?
Dit jaar ben ik 3 jaar in dienst. Het is voelt gewoon als een grote familie en dat spreekt mij heel erg aan, waardoor je altijd met plezier naar je werk gaat. Iedere dag is anders en er wordt altijd gevraagd om mee te denken binnen het bedrijf. Als er iets is kun je ook altijd bij iemand terecht binnen het team, dat is super fijn!

Waarvan krijg jij binnen je werk de meeste energie?
De meeste energie krijg ik van het uitvoeren van mijn eigen werkzaamheden, omdat ik gewoon een super leuke baan heb. Ik ben ook altijd vrolijk op mijn werk en ik vind het heerlijk om iedere dag de deelnemers te zien. Om met de deelnemers in gesprek te gaan en ook om te zien hoe ze groeien en veranderen op een positieve manier. Dit omdat ze met plezier naar de dagbesteding komen.

Wat is voor jou een mooie dag?
Als ik een bezige, drukke dag heb gehad en alle deelnemers en collega’s  vrolijk naar huis zie gaan dan is het voor mij een mooie dag geweest. Als we het weer met één team hebben gedaan! Zeker nu in deze rare, corona periode dat alles anders is, laten wij zien dat we het met z’n alle kunnen en dat is iets moois.

Waar ligt jouw ambitie voor de komende jaren?
Ik wil mijn werk blijven voort zetten en me inzetten voor alles wat ik al doe. Wie weet in de toekomst wat meer uitbereiding in mijn takenpakket. Ik sta altijd klaar voor mijn collega’s, voor hulp met betrekking tot documenten of gegevens opzoeken of belangrijke stukken versturen. Dit wil ik uiteraard blijven doen. Ook vind ik het belangrijk om er voor de deelnemers te blijven zijn en ze te kunnen helpen bij kleine hulpvragen.

Melissa is werkzaam op maandag tot 15:00,
dinsdag t/m donderdag tot 17:00 en vrijdag tot 13:00
m.spierings@planhwerkt.nl