PlanH Werkt | Persoonlijke begeleiding | Maak kennis met Sabine van Ginneke
17997
post-template-default,single,single-post,postid-17997,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Maak kennis met Sabine van Ginneke

Maak kennis met Sabine van Ginneke

Maak kennis met Sabine van Ginneke 

Wil je jezelf kort voorstellen?
Mijn naam is Sabine van Ginneke, ik ben 39 jaar en woon met mijn man en onze 2 kinderen in Veghel. In mijn vrije tijd spreek ik graag met vrienden af en ga graag een weekendje met het gezin en/of vrienden weg. Wij zitten nog in de “tropen-jaren” met onze 2 kleine kinderen en zodra ze allebei naar school gaan komt er weer tijd vrij voor leuke hobby’s.

Je bent werkzaam als financieel en administratief medewerker.
Wat houdt dat precies in?
Ik doe zowel de financiële administratie als de dagelijkse administratie van PlanH Werkt. Met de financiële administratie zorg ik er voor dat de facturen van de gemaakte kosten binnen PlanH op tijd betaald worden en verstuur ik facturen naar de diverse bedrijven die bij PlanH of Gewoon Goed hun diensten afnemen. Daarnaast zorg ik er voor dat de gehele boekhouding maandelijks op orde is en maak ik financiële berekeningen. Als administratie medewerker ben ik verantwoordelijk voor de algehele administratie zodat een deelnemer zo snel mogelijk kan starten, van begin tot eind. Denk aan: overeenkomsten, verwerkingen in de systemen en het op tijd aanleveren van plannen aan de Gemeenten zodat een deelnemer zo snel en goed mogelijk kan starten bij PlanH. Daarnaast komt ook het algemene gedeelte van de administratie erbij; zoals bijhouden van dossiers, e-mail verwerking, correspondentie met diverse partijen en ook een groot deel personeel administratie.

Deze werkzaamheden zijn zo divers en uitgebreid dat ik nog wel even kan doortypen. Kortom, een duizendpoot die zijn pootjes overal voor uitsteekt.

Je bent hier al even werkzaam.
Wat is jouw indruk van PlanH Werkt / Gewoon Goed Uden?
Ik werk nu bijna twee jaar bij PlanH Werkt. Het spreekt mij aan dat de sfeer informeel is dat er ruimte is om mee te denken. Ik heb hiervoor bij een zeer grote organisatie gewerkt en bij PlanH werkt het prettiger om sneller met elkaar in contact te komen.

Wat vind jij het leukst binnen je werk?
Vroeger kreeg ik regelmatig de bijnaam duizendpoot en regelneef. Ik vind het heerlijk om een hele dag druk bezig te zijn, met alles door elkaar. Dat geeft soms wat chaotische momenten maar ik geniet ervan om dingen uit te zoeken en te regelen voor zowel mijn collega’s als deelnemers. Voor enkele deelnemers zorg ik er ook voor dat hun eigen administratie weer op orde is.

Waar ligt jouw ambitie voor de komende jaren?
Ik hoop de komende jaren de groei en ontwikkeling mee te mogen maken van de deelnemers en PlanH. Daarnaast hoop ik mij verder te kunnen ontwikkelen op de wetgeving maatschappelijke ondersteuning zodat ik nog beter de vragen van collega’s en deelnemers kan beantwoorden.

Sabine is werkzaam op dinsdag, donderdag en vrijdag.
s.v.ginneke@planhwerkt.nl