PlanH Werkt | Persoonlijke begeleiding | Gewoon Goed
17421
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17421,page-child,parent-pageid-16737,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

PARTICIPATIECENTRUM GEWOON GOED

Participatiecentrum Gewoon Goed: Iedereen kan meedoen en meewerken.

 

Aan de Udenseweg 4-6 in Uden staat het participatiecentrum Gewoon Goed. Een laagdrempelig centrum waar iedereen met een afstand tot de samenleving/arbeidsmarkt terecht kan. Vanuit eigen kracht en talent werken zij onder professionele begeleiding aan een terugkeer in de maatschappij of op de arbeidsmarkt.

 

Participatiecentrum Gewoon Goed is de droom van Hans en Cathrien van Boxtel (sociale ondernemers op het gebied van begeleiding van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt) en Will Hoeben (eigenaar van een klusbedrijf met een voorliefde voor duurzaamheid). Door de sterk veranderende samenleving is er een grote groep mensen die steeds tussen de wal en het schip dreigt te raken. Hierdoor wordt het steeds moeilijker om op een goede manier mee te kunnen doen in de samenleving of aan de arbeidsmarkt. Gewoon Goed ondersteunt en begeleidt deze groep zodat deze op een duurzame manier (weer) mee kan doen.

 

Alles onder een dak
Het centrum biedt een laagdrempelig ontmoetingshuis waar deelnemers, door mee te doen aan verschillende activiteiten, weer structuur in hun dag krijgen.  Daarnaast biedt Gewoon Goed  dagbestedingsplekken, leer- en werkplekken en ondersteuning/begeleiding in het vinden van een goede (leer-)werkplek in de reguliere arbeidsmarkt.

Hiervoor zijn in het centrum verschillende ruimten ingericht:

 

Huiskamer
Waar deelnemers door midden van activiteiten weer structuur in hun dag krijgen.

 

Workshopruimte
Met workshops worden de interessegebieden van de deelnemers in kaart gebracht.  Hierbij wordt gekeken welk traject geschikt is en of een reguliere baan als uiteindelijk doel mogelijk is.

 

Winkel en werkplaats
Hier worden verschillende trajecten/projecten aangeboden voor het verder ontwikkelen in praktisch werk (werkplaats) en dienstverlenend werk (winkel en keuken).

Participatiecentrum Gewoon Goed is volop in ontwikkeling.
Via de website van Gewoon Goed en Facebook blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen van Gewoon Goed.

DIRECT MEER INFORMATIE OF GRATIS ADVIES?