PlanH Werkt | Persoonlijke begeleiding | Jobcoaching
16921
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16921,page-child,parent-pageid-16737,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

JOBCOACHING

Werken met een beperking, omdat iedereen een kans verdient…
Gebleken is dat het aantal jongeren met een functionele beperking zonder werk toeneemt. Ondanks velerlei initiatieven en activiteiten (invoering Participatiewet) om deze groei te stoppen, is de realiteit weerbarstig. Ook is vastgesteld dat een groot aantal jongeren met een functionele beperking onvoldoende is voorbereid op deelname aan het arbeidsproces. Vastgesteld is dat ondersteuning bij de overgang van opleiding naar werk extra aandacht behoeft. Daarnaast blijkt het bedrijfsleven onvoldoende bekend met de capaciteiten, competenties en inzetbaarheid van mensen met een functionele beperking.

Op dat niveau wil PlanH Werkt een rol van betekenis spelen met het motto “beperking en werk”. Betekenis in de zin van verandering van de beeldvorming door werkgevers ten aanzien van deze jongeren met hun specifieke mogelijkheden èn toegevoegde waarde voor het bedrijfsleven. PlanH Werkt vormt de schakel tussen mensen met een functionele beperking en het bedrijfsleven. Mensen met een beperking kunnen werken! is het motto. De schakel die werkt!

We hebben jarenlange relevante ervaring met het aan werk helpen van jongeren met een functionele beperking èn met het aan werk houden van deze jongeren. We zijn met name gespecialiseerd in jobcoaching voor mensen met psychische- en psychiatrische problemen. We hebben een UWV jobcoach erkenning en werken voor Gemeenten in het kader van de Participatiewet.

DIRECT MEER INFORMATIE OF GRATIS ADVIES?