PlanH Werkt | Persoonlijke begeleiding | Naar werk
16922
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16922,page-child,parent-pageid-16737,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

NAAR WERK

Re-integratieactiviteiten die voor “Naar werk“ worden aangeboden zijn gericht op de concrete werkhervatting van een deelnemer in loon- of inkomensvormende arbeid. PlanH Werkt is er samen met de deelnemer verantwoordelijk voor – als het gaat om werken in dienstbetrekking – dat voldoende vacatures worden gezocht en dat op een adequate wijze op deze vacatures wordt gesolliciteerd. In dit kader biedt PlanH Werkt o.a. cursussen aan om de hiervoor benodigde vaardigheden bij de deelnemer te verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan het schrijven van brieven, het opstellen van een goed CV, het plaatsen daarvan op websites (waaronder Werk.nl), het benaderen van werkgevers en het verbeteren van verbale en non-verbale presentatievaardigheden. In sommige gevallen kan het noodzakelijk zijn om in samenspraak met de deelnemer en de werkgever via jobcarving en jobassembling een specifieke functie/werkplek voor de deelnemer te creëren. De reden hiervoor ligt dan in de specifieke beperkingen van de deelnemer en/of zijn sterk wisselend belastbaarheidspatroon.

Na een werkhervatting door de deelnemer, kan het zijn, dat er nog begeleiding nodig is van PCNB om de werkhervatting te bestendigen tot en met het moment dat de werkhervatting aan de definitie van een plaatsing voldoet. Nadat er sprake is van een plaatsing is het aan de opdrachtgever of en -zo ja- welke inspanning (b.v jobcoaching) hij nog wil leveren om de plaatsing verder te verduurzamen.

Aanbod:

  • Sollicitatietraining
  • Individuele bemiddeling

Resultaat

Het eindresultaat van ‘Naar werk´ is de plaatsing van de deelnemer in een dienstbetrekking. Het is ook mogelijk de deelnemer te begeleiden naar het functioneren als “zelfstandige”.

DIRECT MEER INFORMATIE OF GRATIS ADVIES?