PlanH Werkt | Persoonlijke begeleiding | Referenten
16777
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16777,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

REFERENTEN

ERVARINGEN VAN..

DEELNEMERS:

Van PlanHwerkt ontvang ik begeleiding in de vorm van job coaching en WMO ondersteuning. Ik vind het fijn om iedere week contact te hebben met mijn trajectbegeleider, omdat ik dan mijn verhaal van de afgelopen week kan vertellen. Ik ervaar de contacten met mijn trajectbegeleider goed. Het helpt mij om te relativeren en om te leren juist te handelen in moeilijke situaties. Door mijn trajectbegeleider voel ik mij serieus genomen en voel ik mij gelijkwaardig.

 

R. v. B Oss

Via het UWV ben ik bekend met PlanH. Ik kan mijn verhaal goed kwijt bij mijn begeleider. Ik wordt serieus genomen en er wordt goed naar mij geluisterd. Ze komen hun afspraken altijd na.

 

E. v. B

Via het UWV volg ik een traject naar werk. De contacten met PlanH ervaar ik als fijn. Ik kom voor een gesprek en we doen concreet dingen. Er is elke week even tijd om zaken te bespreken. Ik heb zowel contacten thuis als op het kantoor. Er is ook contact met mijnouders, broer en zus. Ze zijn altijd te bereiken, ze zijn er voor mij.

 

L. K.

Ik ben verwezen door het UWV. PlanH is goed bereikbaar en klantvriendelijk. Ik ervaar de dienstverlening als zeer goed. Ik vind PlanH een goed bedrijf dat voor je klaarstaat en meedenkt.

 

Y. V.

Via de WMO word ik begeleid door PlanH. Ik kan er altijd terecht en er is een goede sfeer op het kantoor. Ze hebben veel geduld met mij ook als ik mijn afspraken niet altijd nakom. Ik heb altijd dezelfde begeleider maar anderen helpen mij ook goed.

 

D.G

Ik heb een jobcoach van PlanH. Ik vind de contacten heel goed, ik ben erg tevreden. Mijn jobcoach is heel goed bereikbaar, zelf buiten kantoortijd. Ik ben heel blij met de hulp van PlanH. Ze zijn erg betrokken.

 

D.

WERKGEVERS

Op welke manier jij bekend bent geworden met PlanH Werkt?
De eerste kennismaking was dat een jobcoach van PlanH een van onze werknemers begeleide.

 

Hoe jij de contacten met de trajectbegeleiders van PlanH Werkt ervaart?
Als zeer prettig. De verschillende trajectbegeleiders waren allemaal zeer prettig in omgang, goed bereikbaar en er word altijd meegedacht naar de juiste oplossing. Fijn, betrouwbaar en meedenkend.

 

Hoe jij onze dienstverlening ervaart?
Zoals bovenstaand al beschreven, er wordt ten alle tijden meegedacht naar het vinden van de juiste oplossing. Zoals ook met de trajectbegeleider weleens besproken, wij zien ze als collega’s van BdC. Samen zoekend naar de juiste werkplek, begeleiding, afspraken en ondersteuning voor een kandidaat.

 

Hoe jij naar PlanH Werkt kijkt?
Als een fijn bedrijf waarin zorg, de juiste begeleiding en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. De collega’s die ik ken van PlanH voldoen allemaal aan dit profiel.

 

Tom van de Geijn
Brasserie de Conversatie

 

DIRECT MEER INFORMATIE OF GRATIS ADVIES?