PlanH Werkt | Persoonlijke begeleiding | Samenwerking Jongerencentrum MC Uden
18470
post-template-default,single,single-post,postid-18470,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Samenwerking Jongerencentrum MC Uden

Samenwerking Jongerencentrum MC Uden

PlanH Werkt zoekt in de Gemeente Maashorst graag naar mooie samenwerkingen. Een goed voorbeeld hiervan is de samenwerking met het MC in Uden. MC is het jongerencentrum in Uden https://www.inuje.nl/. In oktober hebben we een aantal keer samen gegeten op de woensdagavond in het Gewoon Café van Gewoon Goed Uden.

MC verbindt jongeren door activiteiten binnen hun eigen jongerencentrum en activiteiten in de gemeente Maashorst. Het doel van MC is er zijn voor alle jongeren van 10 tot 23 jaar en hen te ondersteunen om zelfstandige bewuste keuzes te maken over hun eigen leven.

Bij het MC werken zij met een groot netwerk samen, om jongeren die vastlopen te adviseren om op de juiste plek te komen waar zij zich verder kunnen ontwikkelen. Eén van die plekken is PlanH Werkt. Andersom wordt er juist gekeken wat het MC kan betekenen in casussen van PlanH Werkt. Zo kan in een gezinssituatie waarbij ouders door PlanH begeleid worden, worden gekeken of de kinderen bij MC hun ei kwijt kunnen. Een mooie samenwerking waarbij beide organisaties elkaar zo veel mogelijk versterken.

Mocht je vragen hebben over het MC en wat zij kunnen doen?
Neem dan eens contact op met Iris Driessen, één van de jongerenwerkers, via iris@compass-uden.nl

Op de foto links Iris Driessen en in het midden Lieske Hellings TB PlanH Werkt