PlanH Werkt | Persoonlijke begeleiding | Stakeholder sessie herstelcentrum
18035
post-template-default,single,single-post,postid-18035,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Stakeholder sessie herstelcentrum

Stakeholder sessie herstelcentrum

“De passie en werken vanuit het hart straalt er vanaf, dat vind ik geweldig! Bij jullie gaat echt het om de mensen, jullie kijken naar wat wel kan. Bedankt hiervoor. Jullie zijn nu een verschrikkelijk goede weg in geslagen.” – Wethouder Maarten Prinssen

Een krachtige en open samenleving waar iedereen op een positieve manier kan meedoen en bijdragen door een herstelcentrum dat inwoners uit Uden en omgeving een veilige en inspirerende ontmoetingsplaats biedt waar wordt gewerkt aan herstel en ontwikkeling van jezelf. Met respect voor ieders kracht en kwetsbaarheid en waar de verbinding tussen ervaringsdeskundigheid en professionele kennis een belangrijke leidraad vormt. Maar waar een kopje koffie of een goed gesprek, ook in de wijk en eigen leefomgeving onmisbaar is. Dat is de ontwikkeling waar we begin dit jaar mee gestart zijn.

Zodat deelnemers meer positieve gezondheid en geluk ervaren, mantelzorgers ontlast worden, de inzet van zwaardere zorg niet nodig is en er minder uitkeringen nodig zijn in verband met betaald werk.

Dit zijn onderdelen van onze ambitie, aanpak, effecten en impact die we vandaag met onze belangrijkste stakeholders bespraken.

“Hier gebeurt hier iets moois!” Birgitte v/d Sluis, arbeidsconsulent

We zijn een beetje stil van alle lovende woorden, we zijn blij met de feedback en steun! Dit geeft nieuwe energie om door te bouwen aan de zorg voor morgen. Waarom doen we dit?

Een deelnemer die bij de sessie aanwezig was vertelde: Ik werd van het kastje naar de muur gestuurd, maar bij jullie vond ik een thuis. Ik heb weer zin om door te gaan, ik hoop dat ik deel kan uitmaken van het herstelcentrum.” . Daarom dus.

Op 13 april is onze eerste herstel nieuwsbrief klaar, waarin we meer vertellen over ons plan, de ontwikkelingen en successen.
Wil jij die ook ontvangen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via deze link; https://mailchi.mp/ccb3e6017c92/planh-werkt

Dank aan Ruben, voor je heldere en goede presentatie.