PlanH Werkt | Persoonlijke begeleiding | Succesverhaal – Gaby Dumas
17308
post-template-default,single,single-post,postid-17308,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Succesverhaal – Gaby Dumas

Succesverhaal – Gaby Dumas

‘Met behulp van Cathrien ben ik in mijn kracht gezet en weet ik wat ik wel kan’

Niet het accent op problemen, maar op de kwaliteit van mensen. Gaby Dumas (49) verteld over de krachtgerichte aanpak van PlanH Werkt en de behulpzame manier van begeleiden. Haar samenwerking met trajectbegeleider Cathrien van Boxtel verloopt perfect.

Eerste contact met PlanH Werkt.
14 jaar lang heb ik als verkoopmedewerkster in een lingerie en badkledingwinkel gewerkt. Echter door fysieke klachten was het niet meer haalbaar om mijn oude werk uit voeren. Via mijn arbeidsdeskundige van UWV ben ik in contact gekomen met PlanH Werkt uit Uden en is Cathrien mijn trajectbegeleider geworden. Zij komt met regelmaat bij mij op huisbezoek, ideaal voor mij, omdat ik minder mobiel ben.

Hoe ben je het traject bij PlanH Werkt ingegaan?
Bij aanvang van mijn re-integratietraject was ik heel erg zoekende. Zoekende naar passend werk, zoekende naar mijn eigen kwaliteiten en wist ik geen wegwijs in alle correspondentie  van UWV. Ik begreep vaak niet wat van mijn verwacht werd en kon hierdoor behoorlijk in de stress raken. Mijn kijk op het leven was toen niet zo positief. Cathrien heeft me geholpen bij alles wat onbekend was voor mij. Ze heeft me wegwijs gemaakt in de online werkmap van UWV. Daarnaast hebben we samen onderzocht welke werkzaamheden wel haalbaar zijn voor mij en waar ik energie uithaal. Door de gesprekken en begeleiding van Cathrien ben ik anders in het leven gaan staan, heb ik mijn eigen krachten leren kennen en is mijn kijk op het leven een stuk positiever.

Hoe ga je nu verder?
Via Cathrien ben ik in aanraking gekomen met Ons Welzijn, zij hebben een databank met vrijwilligers vacatures. Deze vacatures zijn goedgekeurd door UWV. Ik ga als gastvrouw en manicure aan de slag bij een verzorgingstehuis in Veghel. Door dit vrijwilligerswerk hoop ik de juiste werkervaring op te doen en te ervaren of ik dit werk fysiek aan kan.

Typisch PlanH Werkt
PlanH Werkt weet de weg en ondersteunt je waar nodig is bij jouw zoektocht.
Het is een team met zeer behulpzame professionals.

De trajectbegeleider aan het woord
Dit traject met Gaby heeft mij laten inzien dat niet iedereen zomaar alles weet, dat veel zaken rondom UWV onbekend zijn bij mensen.

Cathrien omschrijft Gaby als een zeer trouwe deelnemer. Zij is een representatieve en vriendelijke vrouw. Gaby werkt graag met mensen en wil graag in de dienstverlenende sector aan de slag. Een baan als gastvrouw / receptioniste zou ideaal voor haar zijn. Zij is 3 dagdelen in de week beschikbaar en werkt graag in Veghel e.o.