PlanH Werkt | Persoonlijke begeleiding | SUCCESVERHAAL – Michael van Melis
17816
post-template-default,single,single-post,postid-17816,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

SUCCESVERHAAL – Michael van Melis

SUCCESVERHAAL – Michael van Melis

Via de Gemeente Uden werden deelnemer Michael van Melis en trajectbegeleider Lynn van Boxtel aan elkaar gekoppeld. Michael zat op dat moment zonder werk thuis, terwijl de wil om te werken er was, verliep het zelfstandig vinden van werk niet makkelijk. Daarom schakelde Lianne van Vonderen, destijds arbeidsconsulent van de Gemeente Uden, PlanH Werkt in. Er werd een -Werk fit maken- traject ingekocht, met daarop volgend een -Naar Werk- traject.

Bij de start van het traject is Lynn vaker bij Michael thuis geweest, om samen op een veilige plaats te bouwen aan een werkrelatie. Later in het traject kwam Michael naar het kantoor van PlanH Werkt om daar een beroepskeuzetest te doen, een CV met motivatiebrief te maken en samen te zoeken naar passende vacatures. Gedurende deze periode zag Lynn Michael enorm groeien op sociaal vlak, in contact met andere mensen.

Als trajectbegeleider is Lynn trots op Michael zijn enorme doorzettingsvermogen, dat mag zeker genoemd worden. Bij het zoeken naar werk heeft hij meerdere tegenslagen gehad, toch blijft hij optimistisch en op zoek naar nieuwe opties. De ondersteuning van Lynn bij het zoeken naar werk heeft er voor Michael in geresulteerd dat hij nu een passende baan heeft. Deze ondersteuning heeft Michael als zeer prettig ervaren.

Michael werkt nu 30 uur per week bij Beter Bed in Uden. In de eerste instantie solliciteerde hij op een baan als bijrijder in de vrachtwagen, maar werd aangenomen voor werkzaamheden in het magazijn. Een droombaan voor Michael, omdat hij in een rustige omgeving zelfstandig kan werken. Na een dag orders picken en alles klaarzetten voor collega’s komt hij vol energie thuis. Ook nu hij aan het werk is, is Lynn nog steeds in beeld. Als Jobcoach kan zij Michael op de werkplek begeleiden en heeft zij intensief contact met de werkbegeleiders van Beter Bed. Op deze manier blijft Michael met plezier en duurzaam aan het werk. Een succesverhaal waar zowel Michael als Lynn allebei zeer tevreden over zijn.

Op de vraag waar Michael over 5 jaar wil staan is hij vrij duidelijk, op de plek waar ik nu sta in het magazijn van Beter Bed!