PlanH Werkt | Persoonlijke begeleiding | Eerste training Herstel Ondersteunende Zorg
18081
post-template-default,single,single-post,postid-18081,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Eerste training Herstel Ondersteunende Zorg

Eerste training Herstel Ondersteunende Zorg

Impressie van de eerste trainingsmiddag Herstel Ondersteunende Zorg op donderdag 20 mei 2021.

“Wat een openheid is er binnen dit team. Wat mooi dat jullie je als zorgprofessionals eerlijk, kwetsbaar en open durven stellen.”

De eerste groep traject- en werkbegeleiders van PlanH Werkt zijn gestart met de training Herstel Ondersteunde Zorg. De training werd verzorgd door professional Jack van der Kruijs van Phaedrus Advies samen met ervaringsdeskundige Bonnie Bakkeren-Geus van Het Belevenishuis. Het werd een inspirerende en leerzame middag, waarbij het team uitgedaagd werd om actief mee te denken en te doen. Centraal stond het Sociaal Psychiatrisch gedachtegoed om te komen tot transformatie van werken vanuit een herstelvisie.

Het team gaat geïnspireerd aan de slag met podcasts, literatuurlijsten en huiswerkopdrachten. In de toekomst zullen er met regelmaat supervisie-bijeenkomsten plaatsvinden.

Op donderdag 3 juni 2021 krijgt de tweede groep traject- en werkbegeleiders een training.

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten van het Herstelcentrum meld je dan aan voor onze nieuwsbrief, klik dan op Nieuwsbrief aanmelden.